Griekseiland Evia 9-daagse reis

Cocky van Dam
23-04-2024
00:00
Evia Griekenland
Buitenland
€1250
reizen


Deze 9-daagse reis vindt plaats van 23 april t/m 1 mei 2024. Het toerisme heeft op Evia nog niet zo’n overweldigende invloed, hoewel veel Grieken, het eiland als vakantiebestemming kiezen. Het eiland belichaamt een enorme rijkdom aan gevarieerde natuur zoals: bossen, valleien, watervallen, warm waterbronnen, bergen en vele stranden. Waarom nu dit eiland. Omdat op dit eiland nog iets bijzonders aanwezig is en minder bekend is, plus dat het geografisch ook nog eens interessant ligt, plus.... Uiteraard is dit eiland weer niet zomaar gekozen.

Want Centrum-Nautilus biedt geen standaard toeristische reizen aan, maar reizen waar het gaat om het ervaren wat de plek u laat voelen. Mee gaan op een spirituele reis is een mooie manier om de Aarde anders over te reizen. U reist bewuster en komt werkelijk in verbinding met de plek. Ook deze spirituele reis zal geen reis zijn om te halen, maar om uit te wisselen en te verbinden. Uitwisselen is samen in beweging zijn, net als het spiraal.

Leuk weetje over de naam Evia. Evia betekent "Adem van Leven, vogel". De betekenis van deze naam is een alchemistische aanwijzing op deze reis. Hoe dit zich verder ontvouwt dat zal zichtbaar gaan worden tijdens de reis.

Voel in uw hart of deze reis u aanspreekt. Alleen als u uzelf geroepen voelt, bent u een oprechte deelnemer. Het is niet zomaar een "toeristische" reis, maar een reis met een missie.

Wat we o.a. gaan bezoeken op het eiland:

de archeologische schatten van Eretria
we maken prachtige wandelingen o.a. in het noorden
de Drakospita (Drakenhuizen) in het zuiden
de thermale bronnen van Edipsos e/o Aidipsos
de Drimonas-watervallen
golden beach in Marmari
diverse mooie kusten met hun intieme baaien die werkelijk betoverend zijn
en dan niet te vergeten de authentieke dorpjes
uiteraard zal het bezoeken van strandjes niet ontbreken op deze reis.
Voor vragen kunt u mailen naar info@centrum-nautilus.nl of bellen - 0031 (0) 6 508 24 480.
Evenement / Agenda delen: