Lemurische middag-workshop

Cocky van Dam
17-02-2024
10:00
Centrum-Nautilus te Hoeven vlakbij Etten-Leur
Noord-Brabant
€45,=
nieuwe-aarde
workshop


Onze prachtige planeet heeft enorme veranderingen ondergaan door haar energieën zeer snel te verhogen van de derde naar hogere dimensies. De planeet speelt nu zijn integrale rol in de evolutie door zijn prachtige licht trillingen in het universum te laten schijnen. De Lemurianen wisten dat dit een cruciale tijd zou zijn in de evolutie van de aarde en daarom activeerden ze kristallen in de aarde voor ons om de genezende energie te vergroten die we sturen voor het gebruik van onze planeet.

Op deze Lemurische Energetische Blauwdruk middag-workshop wordt niet al te veel aandacht gegeven aan de theorieën over de Lemurianen. Omdat het doel van deze workshop is om u krachtige empowerments te geven en om uw ziel terug te brengen naar de “Sea of Consciousness”.

Wat deze middag aan de orde zal komen:

Diverse fundamentele afstemmingen om ons menselijke bewustzijn te verhogen/versterken.
Ook stemmen we af op de krachtige Lemurische energetische vortex die zich onder de berg Shasta bevindt.
U zult de Lemurische Derde Oog-introductie en speciale meditatie ontvangen die uw totale vibratie zal vergroten.
We wisselen uit met de Lemurische Kristallen, maar ook met het Opaal van de berg Mount Shasta.
Mocht u geen Lemurische Kristal of opaal van de berg Mount Shasta hoeden dan is dat geen probleem. Bij Centrum-Nautilus zijn diverse Lemurische kristallen en het opaal aanwezig waar u mee kunt contact maken om te ervaren. Het opaal is ingekocht bij het Lichtpuntje.nl.

Geschiedenis:
Volgens de legende stond de Lemurische beschaving, die 100.000 jaar ouder was dan Atlantis, op het punt te eindigen in een catastrofe. Priesters had dit voorzien en geprogrammeerd kwartskristallen met de kennis van hun samenleving, verzegelen ze in grotten, zodat ze zouden worden beschermd, totdat het de “juiste” tijd was voor hen om ontdekt te worden. In de afgelopen jaren zijn Lemurische kwartskristallen herontdekt in Brazilië, Colombia en Rusland.
Lemurische kwarts wordt beschouwd als de krachtigste van de genezende kwartskristallen en maakt verbinding met de oude meesters en verloren beschavingen van Lemurië, Mu en Atlantis mogelijk. De mensen van de oude Lemurische beschaving ontwikkelden krachtige technieken om speciale kristallen te zaaien met kennis en wijsheid die toekomstige generaties kunnen her-ontdekken.
Datum: 17 februari 2024
Aanvang: 13.00 - 17.00 uur. Vanaf 12.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € 45,=. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

De deelname is pas definitief na betaling van € 45,=, dit is tevens uw inschrijving. U ontvangt daarna van ons een bevestiging.
Voor inschrijving zie workshop op de website.
Evenement / Agenda delen: