Sacred Femininity Training

Marian Cornelisse, Nashaira Ajoeb en Inge Kamp
07-01-2024
10:30
Yoga centrum Oosterwold, Almere
Flevoland
€ 777,00/training



Dive into the holyness of your sacred womb...

Over onze training
Het doel van de training Sacred Femininity is om onze eigen heiligheid en diep oer-vrouwelijk gevoel te ervaren en uit te stralen.


Het is oude wijsheid herinneren. Het is samen onze oer-vrouwelijke kwaliteiten ontdekken. Het is beleven van zachtheid (sensualiteit) en kracht (seksualiteit) ten dienste van onszelf. Het is creëren van vertrouwen en daadkracht als een basis. Het is Zelfliefde, Kracht, Wijsheid en Verbinding. Het is ik.. het is jij.



Het is een ontdekkingstocht, naar jou als Sacred Woman, een ontdekkingstocht naar jouw Sacred Femininity. In onze huidige culturen voelen we de behoefte om de heiligheid van het leven, de natuur en de baarmoeder te herontdekken. Het gaat hierbij om onze innerlijke vrouwelijke oerkracht, die we in bewustzijn laten groeien en ons kunnen toe-eigenen ten dienste van onszelf. We leggen bewustzijn op onze sensualiteit (water-element) die een bedding zal zijn voor onze seksuele energie (vuur-element). Dit is echt belangrijk!



Wij belichamen de Sacred Femininity, dit zit al in ons.

Wij kunnen bij de kennis en wijsheid komen die verscholen ligt in ons water.

We kunnen fysiek, mentaal, spiritueel 10 keer sterker worden dan we nu zijn.

Voor ieder een unieke reis waarin jij gedragen en gevoed wordt in het samenzijn met vaste groep vrouwen.



Het zelf ervaren is belangrijk in deze training. We leggen het een en ander uit, maar het gaat niet om theorie. Het gaat erom dat de deelneemsters binnen een veilige, heilige ruimte speciale oefeningen doen, die tot ontdekkingen en ervaringen leiden.

De baarmoederdans, die we fysiek en sensueel doen, staat centraal. Daarom heen zijn er voorbereidende oefeningen en oefeningen als afronding. En natuurlijk is er in elke bijeenkomst een deelronde.

De baarmoederdans doe je in eerste instantie als individu in de groep. Samen roepen we een krachtige groepsenergie op. Indien het goed voelt, doen we sommige oefeningen samen. We houden kleren aan. We respecteren ieders grens. We doen geen intiem seksuele oefeningen samen. De bedoeling is dat de opgeroepen energie van de baarmoederdans getransformeerd wordt naar het beleven van ons innerlijke licht.

In de vrouwentraining Sacred Femininity zullen we ons liefdevol verbinden met onszelf, met elkaar als sisters, met Moeder Aarde, het Universele Licht en met de elementen. We versterken onze kracht (buik), zachtheid (hart) en wijsheid (pijnappelklier). We helen pijnplekken en groeien tegelijkertijd in eigen spiritualiteit.


De elementen zijn als volgt geïntegreerd in de Sacred Femininity training:

het ruimtelijke element in de Sacredness, de spirituele verbinding met het Hoogste Universele Licht
het aarde element in verbinding met Moeder Aarde en de fysieke oefeningen
het wind element in de inspiratie en aandacht voor de ademhaling en het mentaal sterker worden
het water element in de sensuele oefeningen en de verbinding met jezelf en elkaar
het vuur element in de baarmoederdans ten dienste van jezelf


Door de integratie, aandacht en afwisseling van de Sacred Femininity oefeningen groei je als Sacred Woman, een vrouw met innerlijk geluk en wijsheid.
Evenement / Agenda delen: