Movement en Clay, verwerkingsbeeldje van keramiek op 14 dec.

Het BeweegAtelier
14-12-2023
13:00
Park Arnhems Buiten- Atelier en Beweegruimte B46, ruimte1.11 begane grond
Gelderland
€105


Welkom!

Geef beeld en vorm aan rouw met jouw keramiek VERWERKINSGBEELDJE.

Deze middagworkshop op vrijdagmiddag 14 december 2023 om 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur/ 17.30 uur.kan ondersteunend werken in je proces bij o.a. burn-out, verlies, ongewild kinderloosheid, coming out.

Incl. Kaars aansteken in de kring met kruidenthee. Er is ruimte voor je verhaal, Meditation Walk Trough the Park (graag regenlaarzen meenemen en eventuele lekkere sokken/ sloffen voor binnen:-) 20-30 min. Helende Authentic Movement oefening (meditatief bewegen) en/ of kiezen voor liggen op de mat. Beeldje van ongeveer 15/20 cm, afbakken, thee en koffie. Kosten workshop 105 euro p.p. Kom je met zijn tweeën dan betaal je 205 euro

Deze workshop kan fijn zijn om in je eentje te volgens, maar ook heel fijn, verbindend en helend werken als je met een vriendin, je moeder, je partner komt In dit geval krijg je korting op het gehele bedrag met een duo ticket. Tickets via mail te bestellen of direct een plaatsje via de site van Hipsy te reserveren en te betalen. https://hipsy.nl/shop/31824-movement-clay-verwerkingsbeeldje-1412-in-ateliernatuur-in-arnhemIk ben Maartje Boele en laat je graag de kracht van Embodiment, beweging, mindfulnes en creatie ervaren en hoe dat je je zelf daarin kan helen en opladen. Samen gaan we op zoek naar hoe jij letterlijk thuis kunt komen in jouw lichaam.

Het beweegAtelier, Bewust zijn in Beweging via Embodiment Coaching.
Arnhems Buiten, Beweeg- en Atelierruimte 1.11
Utrechtseweg 310 (gratis parkeren)
6812 AR Arnhem
Gebouw B46
Ingang park gelijk rechts, rechtdoor over de rotonde, gebouw B46 is aan de rechterkant.


www.hetbeweegatelier.nl
boelemaartje@gmail.com
https://www.hetbeweegatelier.nl

Evenement / Agenda delen: