Indiaanse Fluitworkshop

Michael Telapary
17-12-2023
10:00
Leidschendam
Noord-Holland
€80
muziek, zang en dans
workshop


De Indiaanse fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest. Door de pentatonische schaal laat de Indiaanse fluit zich zeer gemakkelijk bespelen.
Voor deze workshop heb je GEEN muzikale achtergrond nodig en is geschikt voor zowel beginners als semi-gevorderden!
Tijdens de workshop leer je heel snel op intuïtieve manier hoe je de fluit kunt bespelen.
Je leert de juiste ademhalingtechnieken die het mogelijk maken om mooie lange tonen te kunnen spelen en een vibrato tot stand kunnen brengen die het fluitspel naar een andere dimensie brengen. Verder zal Michael alle mogelijke speciale effecten die hij beheerst, delen met de groep.
De basis en de combinatie van verschillende manieren van spelen en toepassen van specifieke effecten zullen uiteindelijk de unieke speel stijl gaan vormen van elke individuele fluitspeler.
Meditatieve intermezzo's
Tijdens de workshop zal Michael aantal meditatieve nummers spelen op verschillende fluiten in de vorm van een krachtige visualisatie, om je tussen door de oefeningen de gelegenheid te geven om je mind leeg te maken en te ervaren hoe de klanken van deze fluiten zullen gaan resoneren met je totale zijn.
Voor de workshop maken we gebruik van een Red Kite Fluit in -G- Mensen die eventueel een Red Kite fluit willen aanschaffen tijdens de workshop, kunnen kiezen uit een complete collectie.
De prijs van de workshop is €80,-
Inschrijving via de website: https://www.tewanka.com/
Evenement / Agenda delen: