Heartsongs Door Ellen & Peter

šŸ”„Vrije VogelsšŸ”„
09-12-2023
20:00
BROEK OP LANGEDIJK
Noord-Holland
ā‚¬ 17,50
muziek, zang en dans


Fijn! Samen zingen, verstillen, swingen, luisteren in verbinding met elkaar. Ellen & Peter verzorgen een mooie verwarmende avond met heartsongs, meditatie en verhaal. Speels, licht, verdiepend, warm. Kom je je opladen? Samen zingen brengt vreugde, liefde en eenheid, het zingen van teksten die de energie verhogen, die je van het hoofd naar je hart brengen en in je lichaam. Luister je liever, ook dan ben je welkom, je deelt net zo goed mee in het veld dat we samen neerzetten.
Laat je verrassen, je gaat blij, ontspannen en opgeruimd weer naar huis na het genieten van een heerlijk samen zijn.
Wees welkom mooi mens!
~~
Ellen Oosterom zingt al sinds ze een kind was, zingen brengt haar altijd in die vreugdevolle staat van zijn. Met haar Engelenstem en wat er door haar heen stroomt, raakt ze mensen in hun hart.. Ze heeft al vele zang/ klank/ heartsongcirkels georganiseert, . Deze samenwerking met Peter is voor haar een feestje.
http://Google: https://maps.app.goo.gl/qvyGXFw2qpfBag127

Peter Asbeek Brusse speelt gitaar, ukelele en zingt. Waarachtige ontmoetingen in het hier en nu is waar het voor hem om draait. Hij speelt muziek sinds zijn jeugd. Hij organiseert nu ondermeer concerten en groepsactiviteiten in de oude Brandweerkazerne in Bergen, is actief in het mannenwerk en geeft groepstraining in gitaarspel en creatief coachen.
https://oopning.nl/actueel/

Info:
Ellen 0640583261 en Peter 06 48539482
Per mail strelingenvandeziel@hotmail.com
Zaterdag 09 december 2023 van 20:00 tot 22:00
Soulbalance, Vreekesweid 1, 1721 PP Broek op Langedijk, Nederland
Evenement / Agenda delen: