Alternatief Advent Vieren

Marieke op het Strand
03-12-2023
07:00
Online
Online
€7
healing
retreat


Hoe fijn is het om in de donkere dagen naar kerst een aantal momenten voor jezelf te hebben. Echt momenten voor Me-Time! Momenten waarin je even naar binnen kunt keren. Dichter bij je hooggevoelige zelf. Dichter bij je natuur. Dichter bij wie je ten diepste bent. Waarin je het Licht in jezelf kunt zoeken om vervolgens te laten groeien. Elke week een beetje meer. Met symbolische verhalen, opdrachten en verrassingen. Dit doen we in de vier weken voor kerst: tijd van advent. Met als start op zondag 3 december, eerste advent.

Nieuw dit jaar is dat de natuur meedoet! Samen met de natuur gaan we een adventsplek creëren. Een heilige plek, een helende plek. Voor jou. Voor jouw innerlijk kind. Voor jouw wensen. Gewoon bij je thuis.

En jij kunt meedoen!

Hoe werkt het?
* Je ontvangt 4 weken per mail inspiratie. Elke week is er op zondag een kort symbolisch verhaal, op woensdag een korte opdracht of oefening en op vrijdag een verrassing.
* We starten zondag 3 december op eerste advent en eindigen op 25 december eerste kerstdag.
* Elke week is er een ander thema, maar ze gaan altijd over Licht. De thema's zijn: je licht ontsteken, engelen, vreugde en je innerlijk kind.
* Je ontvangt ook nog een startpakketje met wat lieve kadootjes die je kunt gebruiken tijdens advent en ook voor jouw heilige adventsplek. Zo hups in je brievenbus.
* Voor wie dat wil is er een speciale FB-groep: Alternatief Advent Vieren. PS. Je kunt ook zonder FB prima meedoen met Alternatief Advent Vieren!
* En er zijn kado's te winnen.

-> Meer weten en aanmelden? Ga naar www.mariekeophetstrand.nl/advent. Bestel het startpakket voor €7 of het VIP-Verwenpakket voor €47. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 december.

Je bent van harte welkom.

Laat het Licht in jou groter groeien!
Evenement / Agenda delen: