Leer een basis NEI sessie geven

Integrale Coaching & Inspiratie Willy van Berkel
19-01-2024
09:30
Integrale Coaching & Inspiratie Willy van Berkel
Noord-Brabant
€ 275
ascensie
healing


Voor iedereen die geen NEI therapeut wil worden, maar die wel een basissessie wil leren geven. Voor zichzelf, de omgeving, huisdieren.
Neuro Emotionele Integratie, in het kort: NEI, is door Scott Walker in de jaren 80 ontwikkeld en door Roy Martina doorontwikkeld en in de wereld verspreid. Inmiddels zijn er verschillende therapeuten en coaches die hiermee werken en hierin lesgeven. Lees hier meer.

Jouw lichaam is jouw voertuig in dit leven. In jouw lichaam komt alles tot uiting van wie je bent. Aan jouw lichaam kun je fysiek zien en voelen hoe het met je gaat.

Met NEI leer je uittesten wat de onderbewuste emotie is die ten grondslag ligt aan een fysieke klacht, gedrag of mentale klachten. Ter voorbereiding gaan we in op de energetische werkwijze van het lichaam en de organen. We gaan het hebben over hoe je lichamelijke klachten op een psychosomatische, energetische manier kunt bekijken.

Aan de hand van protocollen leer je een basis NEI-sessie geven.
Uiteraard leggen we de linken met de ‘gewonere’ wijze van kijken naar het lichaam: hoe medicatie en beweging bijvoorbeeld je lichaam kunnen helen.

Je leert:
welke functies jouw fysieke organen hebben
wat ziekte voor deze organen betekent en hoe je de betekenis van ziekte kunt onderzoeken
welke emoties er verbonden zijn aan je organen
een basis NEI-sessie geven aan de hand van protocollen
Evenement / Agenda delen: