Tantra Foundation Training

Hartstreling Tantra
16-11-2024
10:00
Hartstreling, Westervoort
Gelderland
€439
meditatie
retreat


🕉️ Stevige fundering voor diepere beleving van Tantra 🕉️

Tantra is een spirituele weg die tot veel vrijheid en plezier leidt. Die van daaruit tot Ultieme Liefde, Vrede, Compassie en Geluk in jezelf leidt. Tantra wordt in de klassieke teksten niet voor niets de snelweg naar Verlichting genoemd. De Tantra Foundation Training helpt je op het eerste deel van die spirituele weg.

De Tantra Foundation Training is voor iedereen die zich wil ontwikkelen in Tantra, ongeacht hoe ver je denkt te willen gaan op dat pad of wat je mogelijk al elders ervaren hebt. Dus of je alleen meer vrijheid en plezier wil ervaren of dat je Verlichting zoekt, deze training is de plek voor jou. Ook als je al meer ervaring binnen Tantra hebt, maar het gevoel hebt dat je een stuk fundering mist of dat je merkt dat het nog geen duidelijke positieve invloed op je leven heeft gehad, kun je veel uit deze training halen.

-= STEVIGE FUNDERING =-

Net zoals je voor een huis een stevige fundering nodig hebt om te zorgen dat het huis een leven lang blijft staan, is er voor duurzame spirituele ontwikkeling een stevige fundering nodig. Voor de fundering van een huis moet je eerst graven, voor de fundering van je spirituele ontwikkeling ook: jezelf tegenkomen, oude emoties oplossen en verkeerde conditionering afleren.

Natuurlijk blijft het niet bij graven. We gaan ook de fundering opbouwen. Dit bestaat uit een deel achtergrond vanuit de nonduale Shaivistische Tantra en natuurlijk ook veel ervaren in meditaties en beoefening. De meditaties en beoefening is afwisselend op jezelf, met partner of in een groep(je).

-= MEDITATIES IN TANTRA =-

Vanuit ons westerse denken zien we al snel de meditaties als oefeningen. Als iets om onder de knie te krijgen en dan is het klaar. In Tantra zijn er maar weinig oefening en zijn veel vormen juist meditaties. Het gaat niet om "goed genoeg" worden in een oefening, maar in het jezelf en je ervaringen waarnemen in wat je op dat moment doet. Ongeacht of het stil zitten op een kussentje is of uitbundig door de ruimte dansen.

Deel van de meditaties is puur gericht op verschillende aspecten van jezelf tegenkomen met lichaam en geest. Een ander deel is daarnaast gericht op het verhogen van je trilling, versterken van je chakra's en laten stromen van je kundalini. Het omvat dus ons gehele menszijn op alle niveau's: lichaam, emotie, geest en spirit.

-= OPBOUW TANTRA FOUNDATION TRAINING =-

De Tantra Foundation Training bestaat uit 4 achtereenvolgende zaterdagen, van 10:00 uur 18:00. Lunch is inbegrepen.

De Tantra Foundation Training is volledig gekleed. We streven bij de training naar een man/vrouw balans. Om voldoende tijd en aandacht te hebben voor iedere deelnemer, beperken we de groep tot maximaal 8 deelnemers.

-= LEES MEER OP https://hartstrelingtantra.nl/evenement/tantra-foundation-training-2024-11-1/


-= PRAKTISCHE INFORMATIE =-

* Voor alleengaanden en (gelegenheids)stellen
* Naaktheid in training: geen
* Geschikt voor beginners en gevorderden

* Locatie: Het Nevelnest, Schraaweide 2, Westervoort
* Startdatum: 16-11-2024
* Tijden: 10:00-18:00
* Inloop vanaf: 9:30
* Inbegrepen: maaltijd, koffie, thee en lekkers
* Meenemen: makkelijk zittende kleding, flesje water, warme sokken (als je snel koude voeten krijgt)
* Bijdrage: € 439,00 per persoon

Let op: De bijdrage is voor de training als geheel. Deze bestaat uit de volgende 4 zaterdagen: 16 & 23 & 30 november & 7 december.

-= AANMELDEN =-

➡️ https://hartstrelingtantra.nl/evenement/tantra-foundation-training-2024-11-1/#aanmelden

-= MEER INFORMATIE =-
Kijk op https://hartstrelingtantra.nl/evenement/tantra-foundation-training-2024-11-1/
Of bel of mail naar Hartstreling: 06-10996723, info@hartstreling.nl
Evenement / Agenda delen: