ET-Healing Practitioner Programma – Online

Healing Centre Beyond Medicine
11-06-2024
10:00
Wolfheze
Gelderland
€995,-
healing
nieuwe-aarde


Voor alle lichtwerkers die naar een hereniging verlangen met hun sterrenfamilie, maar die niet in staat zijn deel te nemen aan de ET-Healing Practitioner Trainingen in Nederland vanwege afstand of andere redenen, bieden wij een individueel, online traject aan met persoonlijke begeleiding bij het maken van contact en het co-creëren van healing sessies met deze liefdevolle buitenaardse wezens.

WAAROM EEN ONLINE ET-HEALING PRACTITIONER CURSUS
Sinds we in 2014 zijn gestart met onze ET-Healing training Cursus voor groepen in Nederland, is ons vele malen gevraagd of we op een of andere manier iets kunnen aanbieden voor mensen die in het buitenland wonen of die niet in de gelegenheid zijn om fysiek aanwezig te kunnen zijn op de trainingsdagen.
In het begin waren we daar nogal huiverig voor omdat we weten dat het werken, oefenen en delen van ervaringen in een groep juist één van de succesfactoren is om te ervaren en te gaan leren vertrouwen op wat er kan gebeuren tijdens ET-Healing sessies en in de samenwerking met deze buitenaardse wezens.
Het oefenen met elkaar is zo'n belangrijke factor in persoonlijke groei, healing en het gaan leren vertrouwen op jezelf en je waarneming in het werken met deze wezens en het integreren van deze frequenties, dat wij eigenlijk geen manier zagen om dit individueel en op afstand te kunnen realiseren.

Een andere reden is dat in de groepen de meeste deelnemers allerlei persoonlijke en groepsprocessen in gang gezet worden die begeleiding nodig kunnen hebben, zowel tijdens de trainingsdagen als daarna.
Allerlei oude stukken komen in het licht van deze hoge frequenties en krijgen een nieuwe kans op transformatie.
Daarom zeggen we keer op keer ... als je als ET-Healing Practitioner aan de slag gaat, ben je je eigen eerste cliënt.
En het werken met een groep zoals in de ET-Healing Practitioner Trainingen is daarom zo bevorderlijnend.

Desondanks zijn we in 2016 van start gegaan met een aantal pilots waarin we deelnemers hebben begeleid in het werken als ET-Healing Practitioner via internet, skype of andere vorm van telecommunicatie.
Deelnemers uit Canada, Amerika, Australië en Portugal, die we stap voor stap hebben begeleid via individuele sessies.

En ook al hebben deze deelnemers meer werk voor zichzelf dan die in onze groepen, het werkt tot onze verbazing ver boven verwachting!
Een deelnemer met online begeleiding stuurde ons dit bericht ... MIJN EERSTE ET-HEALING SESSIE (https://ethealing.nl/nl/ervaring-mijn-eerste-ethealing-sessie)

Dat mensen deze energieën kunnen voelen, het contact met hun gids kunnen ervaren, en informatie kunnen krijgen, dat hadden we wel verwacht.
We doen immers al sinds het prille begin ET-Healing sessies op afstand, en dat werkt net zo goed als wanneer de cliënt bij je is.

Maar ook het leren samenwerken van de nieuwe practitioners met de buitenaardse gidsen en teams bleek voor de meesten soepeler te verlopen dan we hadden gedacht. En de persoonlijke processen van de deelnemers vinden wel degelijk plaats, zij het in een andere dosering en dat geeft ons het volste vertrouwen dat dit een werkbare vorm is om dit prachtige fenomeen nog verder de wereld in te brengen.

Meer weten ?
Kijk even op onze website ... hier hebben we uitgebreid omschreven wat je kunt verwachten en hoe we werken !
Evenement / Agenda delen: