Kosmosofie avond

Atman Buddhi Centrum NL
03-10-2024
20:00
Nederweert-Eind
Limburg
€12,50
ascensie
meditatie


Je bewustzijn verruimen kan op velerlei manieren. Kosmosofie is één manier, om steeds meer vanuit je hart te gaan leven.
Steeds minder de behoefte voelen om te oordelen naar anderen, naar jezelf. Kosmosofie maakt de verbinding tussen je hart en de kosmos; het Al. Het verheft menselijk begrip tot in Waar Begrip.

Kosmosofie is bewustwording van je eigen ego. Leren zien dat hoe minder ego je hebt, hoe meer je kunt accepteren en begrijpen.
Hierdoor ervaar je meer innerlijke rust en vrede in jezelf. In de kosmosofie draait alles om begrip. Om leven vanuit je hart, zodat je de stille stem vanuit de kosmos kunt horen.

Bewustwording van wie je bent, wat je doet, hoe je naar de wereld om je heen kijkt vanuit je menselijke visie.

Het Goddelijke kijkt met een ander perspectief naar de mens en wil deze visie delen om de mens naar een hoger inzicht te leiden. Naar het Licht en De Waarheid, vanuit liefde wijsheid-kracht.

Tijdens de kosmosofie avonden en middagen, worden inzichten en wijsheden vanuit de lichtwereld doorgegeven aan iedereen die er aan toe is om ze te horen. Heb je interesse? Meld je dan even aan! Het is ook mogelijk om via Skype mee te doen, mocht de afstand te groot zijn om te bereizen.
Evenement / Agenda delen: