Full Moon Celebration

Healing Garden
25-11-2023
19:00
De Paulus, Warmonderweg 2, 2341 KV Oegstgeest
Zuid-Holland
€25 - €29 - €33
ceremonie
muziek, zang en dans


VIER HET LEVEN IN HET LICHT VAN DE MAAN

In het licht van de bloedmaan, de maan waaronder we van oudsher de dankbaarheid voor het leven vieren, nodigen we je uit om deel te nemen aan onze eerste Healing Garden Full Moon Celebration in de prachtige Pauluskerk in Leiden.

DATUM & TIJD
Datum: 25 november
Tijd: 19.00 uur - 23.00 uur
Locatie: Cultuurcentrum de Paulus, Warmonderweg 2, Oegstgeest
Early Bird: €25
Lucky Bird: €29
Happy Bird: €33

CACAO OPENINGSCEREMONIE
We beginnen de avond met een gezamenlijke, verbindende cacao-openingsceremonie waarin we dankbaarheid, het thema van deze maan, verder gaan onderzoeken. Waar ben jij dankbaar voor in je leven? En hoe kan jij die dankbaarheid delen zodat de wereld een mooiere plek wordt? De warmte en de helende eigenschappen van de cacao zorgen ervoor dat je jezelf gemakkelijker met je hart kan verbinden en vanuit die openheid ook met elkaar.

MEDITATIE, MANTRA’S EN MEER
Na de openingsceremonie kan je kiezen om in verschillende zalen mee te doen aan een divers programma met oa mantrazingen, meditatie, yoga en dans. Kom en laat je inspireren!

DANSEN ONDER DE MAAN
Op de tribal beats van onze DJ’s gaat iedereen los. Vier het leven op de dansvloer en ervaar de magie die ontstaat in het contact met je diepste wezen.

HAPJES EN DRANKJES
In de hal vind je heerlijke, eerlijke zelfgemaakte hapjes en drankjes van onze kitchenqueens.

VERBINDING MET MEDE-LEIDEN(AREN)
De Healing Garden Full Moon Celebration is meer dan alleen een viering van het leven en de maan. Het is ook een kans om andere mensen uit Leiden te ontmoeten en verbindingen te leggen met gelijkgestemden uit de stad. De Healing Garden Full Moon Celebration is een gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, te delen en te groeien in een gemeenschap van liefdevolle zielen.

Kom en maak met ons dit unieke event waarin we een nieuwe manier van vieren introduceren in Leiden. Dompel je onder in de magie van de maan, connect met gelijkgestemde mensen en beleef een avond die je hart en ziel zullen voeden.

Zien we jou in de kerk?
Tickets op: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/full-moon-celebration
Evenement / Agenda delen: