Familieopstelling

Yovanna-Betty
25-11-2023
13:15
Aarle-Rixtel, House of Harmony
Noord-Brabant
€40/10€
healing
nieuwe-aarde


Een (familie) opstelling is een therapeutische sessie waarbij een deelnemer een vraagstuk inbrengt waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Voor de hoofdrolspelers in dat vraagstuk, is dit vaak familieleden van degene die het vraagstuk inbrengt, of de vrouwen/mannenlijn maar kan ook een vraag mbt tot een probleem waar je meer inzicht in wil. Er worden andere deelnemers uitgekozen als ‘representant’. De vragende deelnemer geeft hen een plaats in het vertrek ten opzichte van de andere deelnemers, deels geholpen door de therapeut.

Er ontstaat zo een energetisch veld dat achterliggende aspecten van het vraagstuk laat zien als de representanten worden ondervraagd over hun gevoelens en emoties ten opzichte van elkaar en de situatie. Er komen verstrikkingen aan het licht (soms in eerdere generaties) die hebben geleid tot stagnatie in het huidige leven van de deelnemer. Vaak zijn die verstrikkingen onverwerkte gevoelens als gevolg van nare gebeurtenissen, zoals het jong overlijden van een ouder of een kind, oorlogservaring en scheiding van ouders. Die onverwerkte gevoelens kunnen later geboren kinderen onbewust en onbedoeld belasten, waardoor zij uit balans zijn. Aan de hand van eenvoudige instructies van de begeleider brengen de representanten beweging in de situatie en kan er rust komen tussen de personen die de representanten vertegenwoordigen. De effecten van de sessie zijn soms op korte, maar vaak op lange termijn merkbaar.

Ik geef de opstellingen in een groep 1x in de maand.
Graag in voren aanmelden. Er is plek voor 10 personen. Ik wil graag mijn ervaring delen. Voor jullie een kans om kennis te maken met dit bijzondere magische veld.
Er is nog plek voor 1 hulpvraag in de middag.
Hulpvraag: €40
Representant: €10

Om 13.15 staat koffie en thee klaar bij House of Harmony in Aarle-Rixtel, Asdonkseweg 1 (google maps House of Harmony invoeren)
Liefs Yovanna-Betty
Evenement / Agenda delen: