Retraite From Old To New

Chanté Peta - Centrum voor Bewustwording
31-12-2023
10:00
Leusden
Gelderland
€ 333
ceremonie
retreat


De retraite ‘From Old to New’ wordt gegeven op 31 december en 1 januari. De reis de we met elkaar maken is gericht op het verkennen van je innerlijke wereld, het leven vanuit eigen kracht, loslaten wat je niet langer dient en het herstellen van verbinding met de natuur. Het omvat verschillende sjamanistische rituelen en ceremoniën, zoals ademwerk, Sacred cacao & Truffel ceremonie (met live muziek), trancereis en een zweethut. Deze ceremoniën en rituelen worden gebruikt om diepere lagen van bewustzijn te verkennen, emotionele blokkades los te laten en persoonlijke groei te bevorderen.

Samen zakken we in de bedding waarin we mogen Zijn. We onthaasten, ont-moeten en ontvangen.

Deze twee-daagse is voor diegene die het diepere contact met zichzelf wilt aangaan door middel van de rituelen en ceremoniën die worden gegeven. Ervaring met het sjamanisme is niet noodzakelijk.

Op zondag 31 december om 10.00 uur ben je welkom.
Maandag om 22.00 uur nemen we weer afscheid van elkaar en ga je met vernieuwde inzichten en energie weer opgeladen huiswaarts.

~ Truffels

Truffels bevat een werkzame magische stof.

De werking van de magische stof, geeft je vooral een uitnodiging om naar binnen te gaan. Om te gaan voelen wat er in je lijf afspeelt, van wat daar gezien wil worden, in jou.

Het versterkt wat er al aanwezig is in je lichaam, aan emoties en gedachten. Dit o.a. geeft het een therapeutisch effect, omdat onderliggende emoties en gedachten aan het licht komen,

In een versterkte vorm, waardoor je ze kan helen, juist ook voor in het dagelijkse leven.

Je breekt door oude gedragspatronen en denkpatronen heen, waardoor er nieuwe verbindingen aangelegd worden in je hersenen. Hierdoor wordt je denken verruimd.

Zo ook worden zintuigelijke waarnemingen versterkt, dus je kunt meer gaan voelen/horen /zien/proeven en ruiken. Psychedelica kan het effect geven dat je het gevoel hebt een te zijn met alles. Deze ervaring is heel helend voor de psyche. Alles is trilling en wordt als basis gevormd door trilling.

Hierdoor is alles een.

Je kunt in een staat van egoloosheid verkeren, waardoor je objectief naar bepaalde aspecten in je leven kunt kijken, zonder beïnvloed te worden door het ego. Dit is de plek waar grote veranderingen in je leven tot stand kunnen komen. Ook wel; “zelf-overstijging” genoemd.

Je kunt via deze manier als het ware vanuit een afstand bepaalde aspecten in je leven observeren en analyseren wat getransformeerd mag worden. Hier zijn wij natuurlijk op afgestemd om jou hierin te mogen gaan begeleiden.

~ Sacred Cacao

Cacao werd in de tijd van de Maya’s en de Inca’s al gedronken en Theobroma genoemd, Drank van de Goden. Cacao opent ons hart en brengt ze ons weer terug in verbinding met onze werkelijke bron. Cacao geeft verbinding en bedding en zorgt dat de zachte, warme en liefdevolle stroom vanuit je geopende hart al sprankelend en glinsterend door je lichaam heen voelbaar is.

Hiermee ondersteunt het de werking van de psilocybine, dat je liefdevol kan aangaan wat er in jouw binnenste zich afspeelt en zichtbaar mag worden.

~ Zweethut

De ceremonie zal op de traditionele wijze worden uitgevoerd zoals de Lakota’s dit al eeuwen doen, waar we onze eigen inbreng aan hebben toegevoegd. In de ceremonie vertegenwoordigt het vuur de mannelijke energie en de zweethut staat voor de baarmoeder van Moeder Aarde.

Door de stenen te verhitten in het vuur en deze binnen te brengen in de zweethut, worden het mannelijke en vrouwelijke verenigd en ontstaat er nieuwe levensenergie. Na 4 rondes waarbij iedere windrichting wordt aangeroepen, kruipen we weer de hut uit om met nieuwe inzichten en als herboren het rode pad van het leven te kunnen vervolgen.

Locatie: Laapeerseweg 1a, Leusden

Deze dagen zijn all inclusive met overnachting, vegetarische (vegan indien gewenst) maaltijd, hapjes en drinken.

Maximaal 8 deelnemers.

Investering die aan jou gevraagd wordt is €333
Evenement / Agenda delen: