Tweedaagse Workshop Vrouwenkracht II 11 en 12 juni 2022

Joanne van Wijgerden en Rinske de Jong
15-06-2024
10:00
Live-to-Be, Almere
Flevoland
€295 inclusief BTW
healing
workshop


Het is tijd:
We mogen weer volop genieten van wie wij zijn en als vrouw ons lichaam volledig vieren, vereren en bewonen.

Het is veilig:
Dat is voelbaar diep in je hart. Je lichaam kan dat misschien niet altijd her- en erkennen omdat het nog oude programmeringen draagt van onveiligheid zowel vanuit dit leven als vorige levens. Maar er is een groot collectief verlangen naar intimiteit en een vrije seksuele stroom. Dit brengt een kentering teweeg, waarin niet wenselijk gedrag naar boven komt en er ruimte ontstaat om weer te leren voelen, aangeven en respecteren van eigen behoeftes en grenzen.

Het is nodig:
We mogen als vrouwen onze kracht inzetten om een nieuwe wereld te creëren. Dit doen we samen. Net als in tijden van Lemurië, Atlantis en Egypte. Wij weten dat we allemaal één zijn en dat we onze unieke taak alleen met elkaar kunnen vormgeven. Onze vrouwenharten hebben gemakkelijk toegang tot onvoorwaardelijke liefde. Dat is de kwaliteit waarin wij vanuit gelijkwaardigheid met elkaar samenwerken. In diepe verbindende sisterhood.

Het is extatisch:
Het vrouwenlichaam, zowel energetisch als fysiek, is gemaakt om zich te openen voor de energie van de aarde, om de energie van Gaia te ontvangen en de heiligheid daarvan te erkennen in ons eigen lichaam. Daarnaast zijn we in staat om ook de hogere frequenties vanuit andere dimensies te ontvangen en belichamen. Dat kan alleen als we onszelf uitnodigen tot overgave en loslaten van controle. Dit vertegenwoordigt het passief vrouwelijke als essentiële kwaliteit om geboorte te geven in fysieke en figuurlijke zin.

De actieve vrouwelijke kwaliteit is Shakti, wat betekent Goddelijke vrouw. Shakti staat voor levensenergie en de dynamische, in beweging zettende kracht die iedere vrouw in zich draagt, maar soms opnieuw uitgenodigd en ‘gekieteld’ mag worden. Deze kracht wordt snel als bedreigend ervaren waardoor vrouwen de neiging hebben zichzelf terug te houden.

Het is spannend:
Om weer volledig het contact met je yoni en baarmoeder toe te laten en de wijsheid waar de baarmoeder voor staat in jezelf te omarmen. Om de controle los te laten en je over te geven aan het leven. Om je hart te openen voor onvoorwaardelijke liefde en je kracht weer volledig toe te laten zodat je je licht kunt laten schijnen. Belangrijke stappen hierin zijn het helen van de relatie met je vrouwelijke lichaam. Hoe is jouw relatie met je yoni? Hoe ervaar je haar? Durf je haar te voelen, haar verlangen te erkennen? En durf je te luisteren naar de wijsheid van je baarmoeder? Hoe zit het met de onvoorwaardelijke liefde richting jezelf en je vrouwenlichaam?

Onze vrouwelijkheid omvat zoveel meer op spirituele en kosmische lagen dan simpelweg het fysieke vlak. Dit is de kennis van ‘de priesteres’ die we ons weer mogen herinneren om zo de heilige seksualiteit volledig te belichamen.

In de ruimte van het collectieve veld zul je jouw thema’s herkennen in de thema’s van andere vrouwen. In co-creatie vindt er op die manier een prachtige empowerment plaats.

Deze workshop is voor jou als jij:
- voelt dat je meer vrijheid wilt ervaren in je vrouw zijn
- meer contact wilt maken met je eigen heilige seksualiteit, met de priesteres in
jezelf
- oude patronen, schaamte, schuld, etc. los wilt laten rondom seksualiteit
- je yoni, baarmoeder en hart weer in liefde en onschuld met elkaar verbinden
- je wilt openen voor meer aardse en kosmische shakti energie zodat je
creatiekracht toeneemt
- voelt dat het tijd is om in je vrouwelijke kracht te gaan staan en een bijdrage te
leveren aan een nieuwe wereld
- met sisters een diepe verbinding wilt ervaren en oude wonden rondom
sisterhood wilt helen
In de workshop werken we o.a. met verschillende vormen zoals dans, energetisch werk, aanraking, (sound) healing, creativiteit en kundalini awakening op een zachte en tegelijkertijd speelse en krachtige manier.

Tijden: 10-17.30 u op vrijdag en zaterdag 15 en 16 juni 2024
Plaats: Het Lichtschip, Ubuntulaan 31 in Almere
Evenement / Agenda delen: