Fulfill your Destiny

Nimis-centre of light
18-11-2023
11:00
Nimis-centre of light Bussum
Noord-Holland
€225,00
nieuwe-aarde
workshop


De reis van de ziel is een heilig en transformerend proces dat je uitnodigt om jouw unieke potentieel te omarmen en jouw lotsbestemming te vervullen. Door de begeleiding van de ziel te erkennen, expansief denken te cultiveren en authentiek te leven, maak je contact met jouw innerlijke kracht en begin je aan een reis van zelfontdekking en zelfverwerkelijking.

Deze reis is diep persoonlijk en weerspiegelt jouw ware essentie en doel in het leven. Terwijl je deze diepgaande begeleiding omarmt, verlicht je het pad naar een leven dat in lijn is met jouw ware doel, wat uiteindelijk leidt tot vervulling en een diepe verbinding met jezelf en de wereld om je heen.

Het omarmen van de reis van de ziel is een uitnodiging om jouw ware potentieel te ontsluiten en een leven van doel en authenticiteit te leiden.

Ontdek de diepgaande en transformerende ervaring van de reis van de ziel. Herken de unieke weg die voor je ligt en omarm de begeleiding van jouw ziel om jouw innerlijke potentieel aan te boren en jouw ware doel te vervullen.

In deze training verken je de betekenis van deze reis, de bijbehorende praktijken en de beloningen die wachten op degenen die zich op dit heilige pad begeven.

Het herkennen van de Unieke Weg: Omarm jouw individualiteit en manifesteer jouw ware essentie door de unieke weg die voor je ligt te herkennen.
Het omarmen van de Begeleiding van de Ziel: Stem je af op de roeping van jouw ziel en open je voor een leven van doel en vervulling door de begeleiding te omarmen die het biedt.
Het cultiveren van Expansief Denken: Bevrijd jezelf van beperkingen, daag de status quo uit en verken nieuwe mogelijkheden om in lijn te komen met de verlangens van jouw ziel.
Authentiek Leven: Blijf trouw aan jouw waarden en passies, waardoor je een leven van betekenis, vervulling en authenticiteit ontsluit.
Ga mee transformerende reis en ontdek de diepgaande wijsheid die in jou schuilt. Omarm jouw lotsbestemming en vervul de roeping van jouw ziel. Begin vandaag nog aan jouw reis.

Duur: weekend
Tijd: 11.00 - 17.00 uur
Locatie: NIMIS Bussum
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee
Info: 06 - 83791850
Evenement / Agenda delen: