Ecstatic Dance, Cacao Ceremonie & Klankbad met DJ Shawnodese & Binkie

Ecstatic Embodiment Events
29-10-2023
18:00
Bunnik
Utrecht
โ‚ฌ35
ceremonie
muziek, zang en dans


YES, WE GAAN WEER LOS OP 29 OKTOBER MET ONZE VOLGENDE ECSTATIC EMBODIMENT EVENTS - ECSTATIC DANCE EDITIE! ๐Ÿฅณ๐Ÿคฉ๐Ÿฅณ

๐„๐‚๐’๐“๐€๐“๐ˆ๐‚ ๐ƒ๐€๐๐‚๐„, ๐‚๐€๐‚๐€๐Ž ๐‚๐„๐‘๐„๐Œ๐Ž๐๐—œ๐—˜ & ๐—ž๐—Ÿ๐—”๐—ก๐—ž๐—•๐—”๐—— ๐— ๐—˜๐—ง ๐ƒ๐‰ ๐—ฆ๐—›๐—”๐—ช๐—ก๐—ข๐——๐—˜๐—ฆ๐—˜ & ๐—•๐—œ๐—ก๐—ž๐—œ๐—˜.

๐’๐ฒ๐ฆ๐ฉ๐ก๐จ๐ง๐ฒ ๐จ๐Ÿ ๐’๐จ๐ฎ๐ฅ๐ฌ ๐ฉ๐ซ๐ž๐ฌ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐„๐œ๐ฌ๐ญ๐š๐ญ๐ข๐œ ๐„๐ฆ๐›๐จ๐๐ข๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐„๐ฏ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ:

Op Zondag, 29 oktober a.s. vindt ons 3e officiรซle Ecstatic Dance event plaats en deze keer hebben we de eer om dat te mogen doen met onze eigen DJ Shawnodese (Gosse), een DJ met gezamenlijk bijna 25 jaar aan DJ-ervaring op de teller, zowel binnen de Ecstatic Dance, alsook de Psytrance scene.

Daarnaast zal onze lieve vriendin Binkie de cacao ceremonie en een prachtig uniek klankbad met haar handpan verzorgen voor alle aanwezigen.

- Entree: โ‚ฌ35,-
- 18:30: Deur open.
- 18:45: Cacao ceremonie door Binkie.
- 19:15: Openingsceremonie door Miriam Hoogma
- 19:30: Ecstatic Dance: DJ Shawnodese.
- 21:30: Klankbad (handpan) door Binkie.
- 21:50: Eindceremonie door Miriam Hoogma
- 22:00: Einde inclusief vers fruit e.a. versnaperingen.

- Adres:
Ecogebouw
Regulierenring 12
3981 LB Bunnik

Het Ecogebouw Bunnik ligt op 5 minuten loopafstand van treinstation Bunnik en is via Utrecht Centraal in 15 minuten te bereiken.

------------------------------------------------------------------

๐–๐š๐ญ ๐ข๐ฌ ๐„๐œ๐ฌ๐ญ๐š๐ญ๐ข๐œ ๐ƒ๐š๐ง๐œ๐ž ๐ฉ๐ซ๐ž๐œ๐ข๐ž๐ฌ?

Ecstatic Dance is een unieke danservaring, waarbij je alle vrijheid hebt om helemaal te dansen en bewegen zoals voor jou het goed voelt. Er heerst een unieke sfeer waarin iedereen zich vrij en veilig kan voelen en bewegen. Het basis idee is dat je allereerst vooral in contact bent met jezelf en van daaruit vervolgens op een speelse en vrije manier met anderen kunt verbinden, mits je dat wilt en fijn voor je voelt en waarin je helemaal vrij bent.

Wat velen hierdoor op zo'n unieke wijze tijdens Ecstatic Dance events ervaren is dat door de onderlinge speelsheid, vrijheid en fantastisch muziek die er gedraaid wordt er een extatische eenheidsbeleving ontstaat met zowel de muziek als met alle andere dansers.

Elke Ecstatic Dance avond wordt geopend met een korte ceremonie om echt even ontspannen te kunnen landen en voor het tot rust brengen van al die non-stop doordraaiende breintjes en babbelende mondjes. Dit kan onder andere in de vorm van gezamenlijke ademhalingsoefeningen, je eigen lichaam helpen ontspannen/unwinden van alle dagelijkse stress en bewegings- of contact-oefeningen om door middel van het lichaam te activeren het lichaam te helpen gronden en het hoofd tot rust te brengen. De avond wordt ook gezamenlijk gesloten in een ceremonie waarna er nog gelegenheid is om te socializen.

๐ƒ๐ž ๐ซ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ง๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐„๐œ๐ฌ๐ญ๐š๐ญ๐ข๐œ ๐๐š๐ง๐œ๐ž ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐ก๐ž๐ž๐ฅ ๐ž๐ž๐ง๐ฏ๐จ๐ฎ๐๐ข๐ :

- Op Ecstatic Dance wordt op de dansvloer niet gepraat.
- Op Ecstatic Dance dansen we alleen op blote voeten, sokken of speciale dansschoenen.
- Op Ecstatic Dance worden geen alcohol of drugs verkocht of geconsumeerd.
- Op Ecstatic Dance zijn geen telefoons toegestaan op de dansvloer.
- Op Ecstatic Dance respecteert iedereen elkaars ruimte en grenzen.
- Op Ecstatic Dance gebruiken we het Namastรฉ gebaar als een gezamenlijke dans klaar voelt of er geen behoefte aan samen dansen is.

Draag bij voorkeur comfortabele kleding waarin je gemakkelijk en vrijuit kunt bewegen.
Met elkaar dansen mag, maar voel je zeker niet verplicht.
Er is geen juiste of foute manier van dansen, doe waar jij je goed bij voelt.
Het belangrijkste is dat je heerlijk geniet, alleen of samen met anderen.
En durf gewoon heerlijk los te gaan en je zult zien dat je daarin zeker niet de enige gaat zijn.

------------------------------------------------------------------
๐™Š๐™ซ๐™š๐™ง ๐˜ฟ๐™… ๐™Ž๐™๐™–๐™ฌ๐™ฃ๐™ค๐™™๐™š๐™จ๐™š:

DJ Shawnodese (Gosse Beerda) was vele jaren lang een waar begrip en Nederlandโ€™s wereldwijd meest bekende psytrance DJ. Naast het 7 jaar lang runnen van zijn eigen platenlabel โ€˜Mind Funk Recordsโ€™, heeft hij zijn psychedelische magie in bijna 30 landen over de hele planeet gedeeld met bezoekersaantallen tot maar liefst 40.000 mensen, waaronder op de mainstages van wereldberoemde festivals en organisaties zoals Boom Festival (Portugal), Ozora Festival (Hongarije), Antaris Projekt (Duitsland), Return to the Source (U.K.), Spacehopper (U.K.), Megavonts (Braziliรซ), Maรฏa (Mexico) en vele anderen.

In 2011 besloot hij dat dat het genoeg geweest was, om vervolgens een jaar later Ecstatic Dance te ontdekken. Daar is hij ondertussen al 12 jaar een vaste bezoeker. Ecstatic Dance is sindsdien zijn meest favoriete plek waar hij zโ€™n enorme liefde voor muziek en dans helemaal kan uitleven en delen met zijn geliefde Ecstatic Dance Tribes. Muziek en dans is puur medicijn voor hem. De dansvloer is zijn gebedstempel en de DJ-boot zijn kansel.

https://hipsy.nl/event/27419-ecstatic-dance-cacao-ceremonie-klankbad-met-dj-shawnodese-binkie
Evenement / Agenda delen: