Meditatieavond online

Annie Fens
23-10-2023
20:00
Thuis online via Zoom
Noord-Brabant
€ 10,00
meditatie
Uncategorized


Maandagavond 23 oktober 2023 wordt er weer een meditatie-avond gegeven online via Zoom. Deze meditatie-avond kun je thuis online volgen. Heerlijk zittend in een fijne stoel, of liggend op de bank of op je bed bijvoorbeeld. Het fijne is dat je deze thuis kunt volgen zodat je niet, zoals normaal gesproken bij de “live” avonden, nog naar huis moet rijden terwijl je dan heel erg ontspannen bent en soms nog in de sfeer van de meditatie zit. Heerlijk om in je eigen omgeving te ontspannen en te genieten van de mooie momenten van je innerlijke beleving en ervaringen. Ook geef ik af en toe enkele eenvoudige oefeningen mee voor de ademhaling, voor de ontspanning en voor het welzijn.
Tijdens deze meditatie-avonden kun je verschillende meditaties ervaren en andere oefeningen voor bewustwording. We gaan meditaties doen voor je ontspanning en om in balans te komen. Door te mediteren streven we naar natuurlijke harmonie en diepe gemoedsrust. Je maakt contact met je innerlijke kracht en belevingswereld en we werken zeker aan ons Bewustzijn. Visualiseren en verbeeldingskracht stimuleren. Ook het kunnen manifesteren vanuit je hart en de wet van de aantrekkingskracht komen aan bod. Je wordt er heel relaxed van en je voelt meer je innerlijke kracht. Contact maken met je hogere zelf en je “zesde zintuig” ontwikkelen. Mediteren is een goede manier om te ontspannen en tot rust te komen. Om te onthaasten in ons meestal drukke bestaan. Er zullen geleide-meditaties plaats vinden, naast bestaande ook weer nieuwe meditaties. Het zal doorwerken in je dagelijkse leven.
“Meditatie: bewust worden van wat er in je leeft”
De meditaties worden gegeven door Annie Fens.
Aanmelden: Annie Fens 076-8871933 of 06-53776005
of via e-mail annie.shiva@gmail.com
Na aanmelding en betaling krijg je een Zoomlink voor de “Meditatie avond online”. Je kunt de link aanklikken en dan wordt je vanzelf naar de Meditatie avond geleid. Het gaat heel gemakkelijk. Je krijgt ook een mail met informatie.
Meer info: www.anniefens.nl
Thuis: online bij u thuis op uw computer, laptop of telefoon, waarbij u heerlijk relaxed kunt gaan zitten of liggen
Tijd: 20:00 uur tot ongeveer 21:30 uur
Bijdrage: € 10,00 p.p., a.u.b. overmaken na aanmelding
Na aanmelding en betaling ontvangt u een Zoomlink voor de meditatieavond online. De meditatieavonden zijn meestal 1x per maand.
“Meditatie verrijkt je leven”
Deelname aan de meditatie avonden is op eigen risico. Iedere deelnemer is zelf verant-woordelijk voor het wel/of niet opvolgen van de meditaties, eventuele adviezen en raad-gevingen. Hiermee wijst Annie Fens iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand.
Persoonsgegevens worden alleen maar genoteerd en bewaard voor de fiscale verplichting en uitsluiting aansprakelijkheid. Annie Fens respecteert uw privacy volgens de AVG en deelt niets met derden en uw gegevens worden veilig bewaard. Na de noodzakelijke bewaartermijn worden de gegevens weer veilig verwijderd en/of vernietigd. Het privacy-statement vind u hier https://www.anniefens.nl/privacy.html
Evenement / Agenda delen: