Bloemenseance door medium Mieke Verschuren tijdens de Spirituele Avond

Annie Fens
08-11-2023
20:00
Zalencomplex De Ruif in Wagenberg
Noord-Brabant
€ 15,00
ascensie
Uncategorized


Mieke doet (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals.
Via bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst.
Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen.
Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond omdat het een besloten avond is, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!
Aanmelden via annie.shiva@gmail.com of 06-53776005.
Meenemen: een bloem of een bosje bloemen
Locatie: Restaurant De Ruif, Brouwerijstraat 57, 4845 CM in Wagenberg
Tijd: 20:00u. tot 22:30u., de zaal is geopend vanaf 19:30u. (pauze + 21:10u.)
Entree: € 15,00 p.p. contant betalen (a.u.b. gepast betalen, B.v.d.)
Meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met
Annie Fens 076-8871933, 06-53776005, of per e-mail info@anniefens.nl
www.anniefens.nl
Programma onder voorbehoud, wijzigingen kunnen zich altijd voordoen!
(Het is een besloten avond en iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap vanuit "gene zijde". Het medium zal zorgen dat iedereen aan de beurt komt. Sowieso zal er veel van wat er op de avond gezegd wordt ook voor u van toepassing zijn. Een bepaalde groep mensen is niet voor niks die avond bij elkaar, "toeval bestaat niet". Er kunnen geen rechten aan uitspraken van mediums, paragnosten of therapeuten worden ontleend. U heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld wordt door de mediums, paragnosten en therapeuten. Men geeft indrukken door).
Evenement / Agenda delen: