DansJeVrij! in Amersfoort

DansJeVrij - Amersfoort
06-01-2024
19:50
Amersfoort
Utrecht
€20
muziek, zang en dans
workshop


Heerlijk vrij in dans en muziek!

Een feestelijke DansJeVrij! avond met eerst vanaf 19:50 een workshop tot ongeveer 21 uur en dan… bewegen, ontmoeten, verstillen, even los gaan, kortom… jouw dans op blote voeten dansen! Voor wie alleen wil dansen, of juist samen en daarbij alleen de muziek laat spreken. Daar maken we ruimte voor.
De zaal gaat open vanaf 19.35 uur en dan klinkt er al rustige muziek. De workshop begint om 19:50.
En na 21u dansen we op de muziekkeuzes van de DJ.

De DansJeVrij!-avond eindigt rond 23.30u.

Voor wie even wil zitten en praten is er buiten de zaal hiervoor gelegenheid met knabbel en thee/water. Helaas is het daar niet verwarmd, er liggen wel dekentjes.

We dansen in de Danswerkplaats in Amersfoort. Lees via onze site de tips voor parkeren of zie de looproute vanaf het station.

Entree voor de hele avond is €19* Vooraf reserveren/betalen is noodzakelijk. Kom je na de workshop, dus na 21u, betaal je €15* als je vooraf reserveert en betaalt. *) Exclusief betaalkosten.
We hanteren een maximum aantal dansers, met name voor de workshop. Het is alleen mogelijk om te reserveren voor de workshop, zodat je weet dat er plek is. Reserveren via https://hipsy.nl/dansjevrij-amersfoort

Wanneer je niet wil reserveren, kom dan na 21u en betaal €18 contant en gepast (eventueel Tikkie mogelijk). We noteren graag je naam en woonplaats. Of reserveer (voor ons heel prettig, en dat kan tot vlak voor je komst) en betaal dan €15 excl. betaalkosten.

Met dansende groet, team DansJeVrij! - Amersfoort
Evenement / Agenda delen: