dansavonden DJV-Amersfoort

team
DansJeVrij - Amersfoort
dansen op blote voeten
Amersfoort
Utrecht


Welkom bij DansJeVrij! in Amersfoort. Een feestelijke dansavond waar je kunt genieten van jouw eigen dans, speelse spontane ontmoetingen en afwisselende, ook uitdagende muziek. Dans met jezelf, de ander en met de vloer. We beginnen vaak met een workshop van een uur, die kan helpen om jouw dansexpressie te verrijken. Of er is een 'special' (thema-avond), of een avond met meerdere DJ's; zie de agenda voor de bijzonderheden. Wel graag eerst reserveren.

We dansen op blote voeten (of dansschoenen met zachte zool). Laat de muziek spreken in de danszaal, dus graag 'social talk' buiten de danszaal. En wil je tijdens de dansavond even zitten, blijf in de dansenergie en ga in de danszaal langs de kant zitten, dat kan altijd!

Je krijgt korting op de toegangsprijs, wanneer je vooraf reserveert. Zie https://hipsy.nl/dansjevrij-amersfoort
Voor de workshop geldt een maximum aantal dansers.

Lees ook onze tips en afspraken op onze site om elkaar op een verantwoorde wijze ruimte te geven om te dansen.

In 1992 zijn we als DanceFree® begonnen en verder gegaan als DansJeVrij!  Nu vooral bekend om de bijzondere muziekkeuzes èn de gemoedelijke sfeer. Je hoort akoestische en traditionele muziek uit alle werelddelen en in alle genres, naast hedendaagse (pop)muziek. Ook klassiek of minimalistisch komt voorbij en dat betekent soms scherpe overgangen en een afwisselende beat. Dit alles in een volume waar je oren blij mee zijn.

De vaste DJ's bij de dansavonden in Amersfoort zijn DJ Maartje en DJ Reinier 'outside-the-box'.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
01-06-2024
Amersfoort
Utrecht
Evenement / Agenda delen: