Engelervaringen, fantasie of werkelijkheid. Maar hoe dan ook zinvol

Karen Hamaker-Zondag
20-12-2023
20:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 21,50
nieuwe wetenschap
nieuwe-aarde


Op woensdag 20 december is Karen Hamaker-Zondag, Doctorandus, onderzoekster, schrijfster en astroloog, te gast voor een lezing ‘Engel-ervaringen, fantasie of werkelijkheid? Maar hoe dan ook zinvol’.

We gaan kijken naar ervaringen, een stukje geschiedenis, de parapsychologie, de psychologie, verschillende manifestatievormen en nog veel meer, om deze ervaringen hun juiste plek te geven. Want wat je er ook van denkt, degenen die zo’n ervaring hebben gehad beschrijven het als heel werkelijk, heel indrukwekkend en vaak markeert het ook een keerpunt in hun leven. Hele oprechte ervaringen die niet passen in een materialistisch wereldbeeld, maar het zijn uitgerekend de donkere dagen voor Kerstmis die ons dichter bij dit fascinerende oeroude fenomeen kunnen brengen.

Drs. Karen Hamaker-Zondag geeft leiding aan Asfaloth Opleidingen, waaronder opleidingen in de astrologie en in de Jungiaanse psychologie vallen. Ook werkt ze als extern adviseur voor het bedrijfsleven op het gebied van maatschappelijke, economische en financiële ontwikkelingen. Vanuit haar decennialange onderzoek heeft ze cursussen samengesteld over machtsstructuren in de wereld, de achtergronden van de financiële wereld, de achtergronden en dynamieken van de huidige crisis, en nog veel meer. Daarin combineert ze deze kennis met inzichten uit de psychologie, en met astrologische cycli. In haar podcast met Jorn Luka heeft ze daar een inkijkje in gegeven. Karen is een internationaal bekend en geliefd spreekster, schreef 36 boeken en schrijft regelmatig voor verschillende tijdschriften, waaronder Mantra.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 21,50 inclusief een drankje.
Prijs lezing inclusief maaltijd: €49,00
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: