Knuffelavond Vrouwen/Mannen

Tjeu Vossen
06-11-2023
19:30
Meijel
Limburg
€30
workshop


Knuffelavond 6 november
Op 6 november organiseer ik een KNUFFELAVOND voor MANNEN én VROUWEN.

Verbinding.
Een van de moeilijkste emoties die er zijn om onder woorden te brengen is VERBINDING. Wanneer is er sprake van contact en wanneer is het verbinding? Dat wil ik je op deze avond laten ervaren.

Je kunt in contact met iemand zijn zonder verbinding met die persoon te hebben. Contact maken is gemakkelijk. Een woord, een gebaar. Maar verbinding gaat dieper. Mét dat woord of dat gebaar gebeurt er iets extra’s. Iets wat je alleen kunt VOELEN. Verbinding maken vraagt om gevoelscontact. Je kunt gewoon Hallo tegen iemand zeggen en dat doet je niks. Maar als je in Verbinding Hallo zegt, dan krijg je de kriebels, een klik…

En dat is juist wat we vaak niet geleerd hebben. We mochten niet te dicht bij de ander (lees: onze ouders, opa’s, oma’s en anderen) komen, want dan voelden zij zich niet op hun gemak. Hoe dichtbij mag iemand bij jou komen voordat jij je niet meer op je gemak voelt? En wat zit er dan tussen waardoor je je niet meer op je gemak voelt? Hoe is dat ontstaan? En wat heb je nodig om hier overheen te bewegen?

Interessante vragen om op deze avond te onderzoeken….

Praktisch:
19.30 uur tot 20.30 uur
Zorg voor gemakkelijke kleding
Kosten €30,- via tikkie vooraf over te maken
Thee, water en koekjes zijn inbegrepen
Er wordt met maximaal zes personen gewerkt
Opgave via “Aanmelden” of tjeu.vossen1@gmail.com of 0649602320
VOL IS VOL!
Evenement / Agenda delen: