Helen van je diepste wonden met behulp van planeet Cheiron

Mariyanne Voets
25-11-2023
10:30
Den Haag
Zuid-Holland
€95
healing
workshop


HELEN van je DIEPSTE WONDEN
Inzicht in je trauma's met behulp van de planeet Cheiron

Op deze bijzondere workshop komen astrologie en het trauma werk van Annelies Spaargaren samen. Mariyanne is astrologe en begeleidt het onderzoek van CHEIRON, een kleine planeet. Annelies is paragnost en kan het trauma voelen wat daarmee resoneert. Door dit samen te brengen vindt er verdieping en inzicht plaats van datgene waarmee je zo vaak worstelt.
In de horoscoop staat de planeet Cheiron symbool voor een wond, een trauma. Er is een diep verlangen de zwaarte van deze wond los te laten en de zielenkwaliteit die hierin verborgen ligt, vrij te maken.

UITNODIGING voor deze workshop:
Datum: 25 november in Den Haag
Tijd: 10.30-17.00
Kosten: €95,- incl. werkmap, koffie/thee/lekkers. Zelf lunch meenemen
Aanmelden: mariyv99@gmail.com

CHEIRON wordt ook wel de WOUNDED HEALER genoemd.
Deze kleine planeet heeft de drang om oude patronen die je niet meer dienen te doorbreken. Deze drang is onontkoombaar want Cheiron wil jouw zielenkwaliteiten vrij maken.
De heling zit erin dat je de moed hebt om af te dalen in je donkere, onbelichte kant, in je wond. In het verzadigingsproces van het ervaren van je duisternis, komt de ommekeer. Er is dan een innerlijk besluit van je ziel waarbij je voelt: “nu is het genoeg“ en als dat plaatsvindt komt het keerpunt.
Door je pijn ten diepste te doorvoelen en je tegenstrijdigheden te omarmen gaan je specifieke zielenkwaliteiten, die nooit zijn verdwenen maar bedekt waren door je pijn, weer bloeien.
Dan komt de diamant die in je trauma verborgen was tevoorschijn en kan weer stralen.
Het besef dat jij in verbinding met je ziel, je wond kan helen geeft je de kracht jezelf te bevrijden en te kunnen bloeien. Dat is autonomie.

WAT DOEN WE?
In de ochtend zullen we de plaatsing van Cheiron in jouw horoscoop onderzoeken: welke essentiële wond, overlevingsstrategie en zielenkwaliteit herken jij bij Cheiron in jouw sterrenbeeld; wat betekent Cheiron voor jou als het bijvoorbeeld in jouw sterrenbeeld Steenbok of in Maagd staat?
​In de middag zal Annelies naar aanleiding van deze uitkomst voelen welk trauma hiermee samenhangt en wat daar de wond, overlevingsstrategie en zielenkwaliteit van is.
Ook onderzoeken we wat Cheiron in jouw huis betekent.
Huizen, in de horoscoop, staan voor levensgebieden: Er zijn 12 huizen zoals er ook 12 sterrenbeelden zijn in een horoscoop. Bijvoorbeeld het 1ste huis geeft aan hoe jij de buitenwereld tegemoet treedt en hoe die jou spiegelt, zichtbaar zijn, initiatief nemen etc. het 2e huis geeft aan wat jouw waarden-en normenpatroon is, in hoeverre je je eigenwaarde ervaart en hoe het zit met je financiële waarden, je creativiteit vorm geven etc.
Wat betekent CHEIRON voor jou als het bijvoorbeeld in jouw 1ste huis of in jouw 8ste huis staat?
Door dit alles diepgaand te onderzoeken op deze dag kan er een diep inzicht verkregen worden van datgene waarmee je vaak zo worstelt.

Lees over Mariyanne op: www.liefdevoormijzelf.com
Lees over Annelies op: https://eye-openers-therapy.com

Wil je deze dag meemaken? Gun je jezelf dit prachtige cadeau?
Melde je dan aan op mariyv99@gmail.com

Zonnige groetjes,
Annelies en Mariyanne
Evenement / Agenda delen: