Vrije energie – Hans Kamperman

Hans Kamperman
26-10-2023
20:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 21,50
nieuwe-aarde


Op donderdag 26 oktober is Hans Kamperman, te gast voor een lezing over ‘Vrije Energie’. Hoe zit ons energiesysteem in elkaar en wat zijn de mogelijkheden om energiekosten te reduceren? Welke mogelijkheden op het gebied van vrije energie zijn er beschikbaar? Welke invloed heeft de heilige geometrie op de natuur en mens? Met welke technieken kan je een zelfvoorzienend worden met een moestuin?

Energieprijzen stijgen de pan uit en worden zo langzamerhand onbetaalbaar voor veel huishoudens en bedrijven met name voor de middenstand. We komen er keihard achter dat we volledig afhankelijk zijn geworden van fossiele brandstoffen, een markt die in handen is van enkele machtige multinationals die daar schaamteloos mee manipuleren. Hoe kunnen wij ons vrij maken van fossiele brandstoffen om autonoom te kunnen leven? Hans probeert een overzicht te geven hoe ons energievoorziening werkt en wat de mogelijkheden zijn om energie te besparen en wat de mogelijkheden zijn van vrije energie wat op de markt beschikbaar is en welke mogelijkheden er zijn om zelf units te bouwen die energie opwekken resp. een overunity hebben.
https://docdro.id/jSKCbxp

In het 2e deel van de lezing zal hij ingaan op elektrocultuur en magnetocultuur in de boestuin, de heilige geometrie, solfege-frequenties, hoe de SHE-symbolen onze levensenergie (Boviswaarde) kunnen verhogen en ons daarmee beschermd tegen invloeden die onze levensenergie omlaag haalt en meer.
https://docdro.id/EyiHDIW

Prijs lezing: € 21,50 inclusief een drankje.
Prijs lezing inclusief maaltijd: €49,00
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: