Helingbijeenkomst van Maria Magdalena en Jezus

Maria Magdalena en Jezus Wereldschool
16-10-2023
19:30
zoom
Online
€ 13,00
healing
meditatie


De spirituele helers en natuurkrachten bieden jou hun helende en vitaliserende diensten aan. Zij verhogen het licht, het trillingsniveau en de harmonie in jouw lichaam om zo bij te dragen aan de algehele gezondmaking van wie jij bent. ‘Helen’ heeft in veel opzichten dan ook een brede betekenis.

Vanuit je fysieke, energetische, emotionele en psychische Aardse lichamen kunnen klachten ontstaan die een boodschap voor jou in zich dragen. Deze verschillende lagen van je bewustzijn brengen jou in contact met een persoonlijk levensthema dat aandacht van jou vraagt om geheeld te worden.

https://mariamagdalenaenjezus.nl/information-healings-mary-magdalene-and-jesus/

WAT KUN JE VERWACHTEN? Een online samenzijn van ruim twee uur met meditatie, gebed, zegening, openbaring, uitwisseling, muzikale bijdrage van het Franse piano-medium Devayani en het gezamenlijk verwonderen over het liefdesveld dat deelnemers en Spirituele meesters, de Heilige Familie, Aartsengelen, Afgezanten voor de Goddelijkheid van de mens, De Pilaren van de Schepping, Natuurwezens, Genezers van de Pleiaden en Andromeda en nog veel meer andere helers, ook uit andere Universa, samen ontwikkelen om tot een ongekend krachtige collectieve en persoonlijke heling te komen..

Gabriela en Reint Gaastra-Levin
Evenement / Agenda delen: