Workshop: Je eigen LICHT leven

Frido Bijl
28-10-2023
13:30
Kiemkracht 64, Malden
Gelderland
€ 69
healing
workshop


JE EIGEN LICHT LEVEN - TEACHING, LICHT- EN SCHADUWWERK

DEZE WORKSHOP GEEFT JE KENNIS (EN TOOLS) OM JE INNERLIJKE LICHT (JE ZIEL) TE VERBINDEN MET HET UITERLIJKE LICHT. FRIDO LAAT JE OUDE LAGEN LOSLATEN, WAARDOOR JE EEN DIEPERE BEWEGING NAAR JE ZIEL KAN MAKEN.

Het transformatieve werk van Frido is openend. Hij laat je vanuit zijn helderheid in contact komen met je licht en kracht. In de meditaties en in een persoonlijke energie-uitwisseling met Frido, open je je voor het licht. Door weer terug in verbinding te komen met je Ziel, kom je terecht in een ruimer bewustzijn.

OVER FRIDO
Frido heeft een praktijk in Nijmegen. Zijn werk is openend en bestaat uit individuele sessies (o.a. readings, energiewerk, zielsopstellingen, human design en astrologie) en workshops waarin hij mensen in contact laat komen met hun diepere kern. Inmiddels heeft hij ruim 22 jaar ervaring. Vanuit universele liefde en compassie gebruikt Frido zijn innerlijke vermogens ten behoeve van anderen. Om bij te dragen aan het collectief door anderen naar een verruimd bewustzijn te begeleiden. Door zelf oude schaduwlagen los te laten, kwam er een dieper leven vanuit zijn Ziel voor in de plaats. Het opende veel nieuwe dimensies in zijn werk.

MET HART EN ZIEL
Frido zal vanuit hart en Ziel spreken, vanuit zijn passie voor licht leven en zijn enthousiasme voor (het) licht in al zijn facetten. Hij vertelt over zijn eigen opgedane kennis vanuit visioenen en licht ervaringen in zijn leven.  Frido zal o.a. informatie en kennis delen die hij heeft doorgekregen over:
 

In verbinding met het kosmische licht
De werking van de Ziel

Het licht in het oude Egypte en Atlantis

Wat doet bepaald licht met je?
 
Meer onderwerpen zullen aan bod gaan komen. Je ontvangt praktische tools over ‘het licht in jezelf’ die direct toe te passen zijn in jouw leven, zodat je na afloop zelf aan de slag kunt. Je kunt het licht in je dagelijks leven meer gaan ervaren en toelaten. Tot slot is er de gelegenheid om Frido vragen te stellen.
 
Deze dag is uniek door de combinatie van kennisoverdracht en transformatief werk. 

MEER INFORMATIE
Zaterdag 28 oktober 2023
13.30 - 17.30 uur
KIEMKRACHT 64
Hatertseweg 7a, Malden

69 euro
Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

Voel je welkom!

Kijk voor meer info: https://www.fridobijl.com/workshops


Evenement / Agenda delen: