De energie van Mantra

In je Kern
25-10-2023
19:30
De Muziekschuur
Noord-Holland
€15
groepskorting


🌟Inhoud🌟
Tijdens deze avond gaan we de energie van mantra's ervaren.
Het samen zingen en chanten van mantra’s kan helpen om uit je hoofd te gaan en volledig in het moment te zijn. Kom het zelf ervaren!

Man-tra betekent letterlijk: het beschermen van ons actieve brein tegen zichzelf. We hoeven dus even niet waar te nemen, te labelen, iets te vinden. We wenden ons hiervan af en gaan op in de klank van de mantra. Mantra’s hebben vaak een eenvoudige structuur met betekenisvolle tekst die wordt herhaald. De herhaling zorgt ervoor dat de betekenis van de woorden en klanken kan indalen in ons systeem. Tijdens deze avond komen mantra’s uit verschillende stromingen aanbod. Zoals de Vedische mantra’s die hardop worden gereciteerd met de tanpura. De Devotionele mantra’s welke worden gezongen ondersteund door een melodie. En de Tantrische mantra’s welke meer gericht zijn op het werken met energie in ons lichaam.

Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of mantra’s. Je hoeft ook niet mee te zingen. Je mag op elk moment voor jezelf voelen of je wilt zingen of lekker luisteren. Bij het luisteren kan de trilling en de waarheid van een mantra al doordringen in je systeem en hiervoor hoef je niets te doen. Tussen de mantra door zijn we stil zodat we de werking van de mantra kunnen voelen.
We creëren een plek waar je helemaal jezelf kan zijn, waar je mag loslaten, ontspannen en zijn. Wees welkom!

🌟Locatie🌟
De Muziekschuur, Donkerelaan 55, 2061 JK Bloemendaal, Nederland

🌟programma🌟
19:30 inloop met thee
19:45 opening en start
21:15 afronden en naar huis

🌟Over ons🌟
Rik Blaauw heeft geruime ervaring op het gebied van Tantra en Reiki. Met veel enthousiasme geeft hij zijn kennis door via workshops en events. De weg naar huis gaat volgens hem via het hart. Het zingen van mantra's kan een krachtig middel zijn om in contact te komen met je hart. Rik zal de mantra's vanuit de Tantrische stroming begeleiden.

Giulia Bijvoet heeft haar eigen klankpraktijk In je Kern. Zij gebruikt haar stem, klankschalen en andere instrumenten om je dichter bij je kern te brengen. Met haar praktijk wil zij mensen ondersteunen in hun weg naar ontspanning en heling. Samen mantra’s zingen is een prachtige manier om te verbinden en contact te maken met je kern. Giulia zal met haar tanpura (Indiaas snaarinstrument) en gitaar de mantra's begeleiden.
Evenement / Agenda delen: