Klankontspanning

Natuurgeneeskundige Praktijk Om Mayura
15-09-2023
19:15
Driebergen-Rijsenburg
Utrecht
12,50
healing
meditatie


Stel je voor…

Je ligt heerlijk op jouw eigen matrasje en je hoort de zachte zeegolven van een oceandrum…helemaal ontspannen…vervolgens hoor je de verschillende klanken van de Tibetaanse klankschalen…daarna de fijne geluiden van de sansula en de koshi windgong…je laat je steeds meer meevoeren op de serene klanken…en je voelt de resonanties dwars door jouw lichaam en geest…alle dagelijkse beslommeringen laat je achter je…dit is jouw rustmoment…en in dit moment mag jij genieten van de ontspanning…

Wat gebeurt er tijdens een soundhealing (klankontspanning) sessie?

De intentie van de soundhealing is vooral tot ontspanning komen, door middel van verschillende klankinstrumenten en hun trillingsfrequenties. Het is een goede mogelijkheid om rust te brengen, concentratie en het lichaamsbewustzijn te bevorderen, de fijne motoriek te stimuleren en de zintuigen te prikkelen. De geluidstrillingen van de klankschalen werken in op het lichaam, op onszelf, op onze gevoelens, emoties en herinneringen. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit water, waardoor trillingen van de klankschalen en andere klankinstrumenten goed in het lichaam geleiden. Ze zijn krachtig en verplaatsen ze zich hierdoor snel. Met als doel de blokkades op te sporen om deze vervolgens weer in balans te brengen.

————————————————————————————————————

Praktische informatie en voorwaarden:

– Bijdrage € 12,50 per persoon incl. btw. (openingsactie in week 37). Vol = vol.

– Grijp jouw kans en meld je aan om jouw plek te reserveren via info@ommayura.nl. Vermeld hierbij jouw naam, telefoonnummer en aantal personen. Betaal voorafgaand de sessie per cash of Tikkie en vermeld in de mail hoe je de betaling wil voldoen.

– Een reservering is pas definitief wanneer de praktische informatie is verstuurd.

– Uiterlijk 4 uur voor aanvang van de groepssessie is aanmelding nog mogelijk daarna niet meer.

– Neem jouw (yoga)matje, slaapzak, matrasje, kussentje en/of dekentje mee om zo comfortabel mogelijk te liggen.

– Annulering is mogelijk voorafgaand aan de groepssessie. Gelieve dit wel z.s.m. te laten weten, zodat andere deelnemers op de wachtlijst jouw plekje kunnen bemachtigen. Kom je niet opdagen (no-show) zonder bericht? Dan kun je je in het vervolg niet meer aanmelden voor een andere reservering.

-Mocht de Soundhealing op de betreffende datum door een omstandigheid niet doorgaan, dan krijg je uiterlijk op de dag zelf telefonisch of via de mail bericht.

– Gelieve 15 minuten voor aanvang op de dag zelf present te zijn voor aanmelding. We beginnen stipt op tijd!Vrijdag 15 september 2023

Aanvang (aanmelden voor presentie): 19.00 uur

Begintijd: 19.15 uur

Eindtijd: 20.30 uur

Locatie (gratis parkeren in de straat en omgeving)

´t Oostrom 3

3972 CZ Driebergen-RijsenburgHeb je vragen? Mail dan naar info@ommayura.nl
Evenement / Agenda delen: