Hoe doorzie je de afleiding in jouw leven

Annie Fens
18-10-2023
19:30
De Dobbelsteen in Breda
Noord-Brabant
€ 25,00
Uncategorized
workshop


Lezing “Hoe doorzie je de afleiding in jouw leven?” door gastspreker Claudia van Zee op woensdagavond 18 oktober 2023 in De Dobbelsteen in Breda van 19:30 uur tot 22:00 uur.
Als jij jouw leven onder de loep neemt, welke zaken heb jij dan zelf gekozen en welke zijn op jouw pad gekomen en waren ‘meant to be’? In welke stukken van jouw leven kun jij jezelf ervaren en welke van jouw favoriete, of verplichte tijdsbestedingen zijn in een model of systeem verpakt?
Wat is eigenlijk ‘afleiding’ in je leven? En waarin neem jij de leiding over jouw bestaan? Ben jij geïnteresseerd om jezelf te bevragen en te onderzoeken wie jij werkelijk bent? Dan zou je je deze avond nog wel eens kunnen verrassen over jouw eigen waarnemingen! Ben jij bezig met ontwaken?
Indien jij jezelf als een ontwaakt mens ziet, heb je jezelf dan wel eens afgevraagd in welke werkelijkheid je bent ontwaakt? Ben jij bereid de afleiding in jouw leven te doorzien? Kom dan vooral naar deze lezing!
Claudia van Zee (1973) vertelt in haar verhalenbundels over ontwaking in het oorspronkelijke Zelf. Met kwantum bewustzijn beschrijft zij de huidige multidimensionale werkelijkheid waar de mensheid zich in bevindt. Een lezing van Claudia biedt de mogelijkheid jezelf te onderzoeken en je oorspronkelijk bewustzijn te heractiveren. Alle onderwerpen zijn
bespreekbaar en elke emotie kan gevoeld en ervaren worden.
Je smartphone krijgt een avond vrij en mag in de auto of thuisblijven, dit biedt ons de mogelijkheid elkaar met aandacht te ervaren. Zonder digitale afleiding, kán het eenvoudiger zijn om in onze oorspronkelijke organische menselijke trilling te stappen. Wil jij eens proberen je mobiel uit te zetten en jezelf aan te zetten? (als je je mobiel toch mee wilt nemen en bij je wil houden, is dat ook prima).
Meer info: https://claudiavanzee.nl/
Aanmelden via de website van Claudia van Zee
https://claudiavanzee.nl/de-afleiding-doorzien/
Je bent van harte welkom!
Locatie : De Dobbelsteen, Doelen 36, 4813GR in Breda (wijk Princenhage)
Datum : woensdag 18 oktober 2023
Tijd : 19:30 uur tot 22:00 uur, de zaal is geopend vanaf 19:15 uur, pauze rond 20:45 uur Entree : € 25,00 p.p. (bij aanmelden koop je een ticket)
Voor meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Annie Fens
076-8871933 of 06-53776005, of per e-mail info@anniefens.nl
Programma onder voorbehoud, wijzigingen kunnen zich altijd voordoen!
Het zijn openbare avonden. Er kunnen geen rechten aan uitspraken van de gastsprekers worden ontleend. U heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld en uitgewisseld wordt op deze avonden.Evenement / Agenda delen: