Introductieworkshop I AM Presence

MaTo Holistic Lifestyle
08-09-2023
19:30
Helmond
Noord-Brabant
€ 33,00
ascensie
workshop


Dit is een introductie in de "I AM Presence". Kristallijn Lichtlichaam en Lichttaal of de taal van de engelen. Antwoord op de levensvragen: Wie ben je? Waarom ben je? Wat ben je? Waar ben je?

De eerste uitdrukking in de creatie van het zelf is een aanwezigheid van liefde, licht en compassie. William zal uitleggen waarom en hierdoor krijgt u misschien een nieuw begrip van hoe uw systeem is aangesloten. Nieuwe activeringen, mogelijke genezingen en opruimingen zullen plaatsvinden. Zelfrealisatie is "IK BEN". In dit evenement ervaar je het I AM systeem in eenvoud en een krachtige afstemming met Vader Zon & Moeder Aarde.

Ervaar de Ik Ben Aanwezigheid door Lichttaal met Will I Am Melchizedek.
Persoonlijk Kristallijn Lichtlichaam & Lichttaal Activering & Uitbreiding
Kundalini-activering, mogelijke genezing en zuivering van uw energiesysteem.

Je vrouwelijke en mannelijke energie in balans, je innerlijke kind relatie met Vader & Moeder Geest helen tot heelheid, en weer observeren als een kind.

William is een gevoelige empathische ziel en een geleider van Goddelijke energieën, die je energiestroom in je systeem lokaliseert op je 7 chakrapunten, draaikolken van licht. Hij zal je helpen bij het zien van je reflecties en projecties om je relaties met jezelf te helen voor je ascentieproces, en je terug te laten keren als je Goddelijke IK BEN Bron Zelf. Zijn doel is om je te laten ervaren om je spiegelreflecties te zien en te observeren. Door middel van Lichttaal DNA-activeringen en andere genezingsmodaliteiten, zal hij je helpen je subtiele energielichamen te activeren, te zuiveren en in balans te brengen. Weet dat je na deze sessie een transformatie doormaakt.

"Ken uzelf" "Zo boven zo beneden" "Zo binnen, zo buiten"

Verzeker je plek (beperkt aantal plaatsen) en stuur een bericht.

Namaste William Melchizedek
Evenement / Agenda delen: