Sjamanisme 2 (Healing)

Centrum Benu, Jolanda le Poder
24-09-2023
11:30
Stationsstraat 4, Deventer {in het station)
Overijssel
€280
ceremonie
workshop


Je leert in deze training de Sjamanistische methodes ‘Soul retrieval’ en ‘Power extraction’ eigen te maken. Met deze methodes kun je mensen (en jezelf) terugbrengen bij hun essentie. Wie ze in oorsprong zijn.

Je leert hoe je verloren gegane zielendelen kunt terugbrengen en weer eigen kunt maken en de niet eigen energie en ongezonde verbindingen kan verwijderen.

Het gebeurt vaak dat na een traumatische ervaring in je leven een essentieel deel (energie) van je ziel verloren is gegaan. Hierdoor kan angst, depressie, leegte en vermoeidheid ontstaan. We zijn dan niet meer in contact met de oorspronkelijke ziel. Door ongezonde relaties of andere negatieve verbindingen kunnen we tevens worden beïnvloed. We zijn dan gevoelig geworden voor niet eigen energie (intrusion), wat het waarnemingsvermogen op eigen waarheden en helderheid vertroebeld. Dit kan leiden tot angsten, obsessies en het niet mogen ‘oogsten’ van gedane inspanningen. Het is gebleken dat deze opleiding diep in werkt op je eigen proces en ontwikkeling.
De training is ook in het bijzonder geschikt voor healers, therapeuten en hulpverleners. Het biedt verbreding en verdieping in je healing methode.

Om deze training te volgen is het niet noodzakelijk om ervaring ervaring te hebben, maar de basiscursus van Sjamanisme om zo al wel ervaring te hebben met Sjamanisme is wel een pré. Wat ga je leren? Diepgaande relatie opbouwen met je krachtdieren en spirithelpers; Soul retrieval (het terughalen van zielendelen);Powerextraction (het weghalen van niet eigen energie)In contact komen met je eigen kracht; Shapeshiften en Natuurbeleving. 4 prachtige zondagen
Evenement / Agenda delen: