A fabulous tool for Ascension and Mastery

Soul Body Fusion® Centrum Arno & Anneke
17-09-2023
09:45
Arnhem
Gelderland
€129
ascensie
workshop


Channel, schrijfster én native American Grandmother Jonette Crowley heeft "a Fabulous tool for Ascension and Mastery" de wereld in gebracht: Soul Body Fusion®. Wij zijn door haar gecertificeerd om jou deze bijzondere techniek in 1 dag te leren toepassen!

Soul Body Fusion® heeft wereldwijd bijgedragen tot talloze meldingen van buitengewone genezingen én geeft meetbaar een kwantumsprong in bewustzijn. Soul Body Fusion® is daarom niet alleen een fantastische energetische techniek voor healing maar ook dé ideale techniek voor Ascensie. Na deze workshopdag ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner en kun je 1 op 1 sessies geven, niet alleen aan jezelf maar ook aan volwassenen, kinderen en dieren (live én op afstand!).

Soul Body Fusion® is geschikt voor mensen die zich elke dag gezonder, krachtiger en zielsgelukkig willen voelen én voor mensen die willen dat hun geliefden (of cliënten voor de mensen die een praktijk hebben) zich gezonder, krachtiger en zielsgelukkig voelen. Je leert deze snelle en makkelijke techniek namelijk niet alleen toepassen op jezelf maar ook op volwassenen, kinderen én dieren. Live én op afstand! De basis van deze techniek is dat je in de workshop leert hoe je energie van de ziel tot in de cellen brengt! Iedereen kan dit in 1 dag leren en de wereldwijd genoemde effecten zijn ronduit spectaculair. Helemaal onderaan de informatie vind je 2 voorbeelden.

De reactie van Wieteke uit Amsterdam over Soul Body Fusion®.
“Ik heb jarenlange ervaring met verschillende soorten energiewerk. Soul Body Fusion® deed tot mijn verassing sneller en efficiënter datgene waar de andere soorten energiewerk waarmee ik bekend was zoveel langer over deden.”

Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood) schrijft over het Soul Body Fusion® proces:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands trilling. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces
(2 x 10 minuten) ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley)

Tijdens de Soul Body Fusion® workshop ontvang je een Soul Body Fusion® sessie én leer je het Soul Body Fusion® proces toepassen op jezelf, en 1 op 1 op volwassenen, kinderen én dieren. Een start voor een leven vanuit je volledige potentieel!

€ 179,- standaard tarief
€ 129,- kortingstarief (voor mensen die geen- of alleen gratis sessies (gaan) geven en de workshop niet zakelijk aftrekken én Soul Body Fusion® niet (gaan) gebruiken in combinatie met of als aanvulling op betaalde sessies: coaching, massage, mindfulness, andere (energetische) technieken etc. Als je in de toekomst niet meer voldoet aan de vereisten van het kortingstarief vragen we je om de gekregen korting alsnog te voldoen.

Na afloop van de workshop ontvang je het Soul Body Fusion® practitioner certificaat en kun je direct aan de slag met (betaalde) sessies geven! Je kunt je tevens laten vermelden als gecertificeerd practitioner op de nationale Soul Body Fusion® website.

Aanmelding gaat via een e-mail naar arno-anneke@urpichai.nl waarna je het inschrijfformulier toegestuurd krijgt.
Wil je vooraf meer lezen over Soul Body Fusion®? Kijk dan op www.urpichai.nl/workshops daar vind je ook de data van de komende workshops.

Twee voorbeelden uit de talloze meldingen van buitengewone healing:

Renee: “Sinds de workshop (een maand geleden) heb ik elke ochtend een sessie bij mezelf gedaan als eerste na het wakker worden en dat is super fijn. Het lijkt wel alsof mijn leven een boost heeft gekregen!
Voorheen voelde het leven als strijd en had ik geen tijd en energie om ook nog ‘oude zooi’ op te ruimen. Zo ervaar ik het, haha! Ik ben nu aan het leven in plaats van overleven. Ik zie het al bijna als een nieuw ‘normaal’, heerlijk is het!
Ik ben zo dankbaar en blij dat ik Soul Body Fusion ben tegengekomen, of dat het mij heeft gevonden ;). Het voelt echt als het missende stukje waar ik naar zocht en tegelijkertijd als een nieuw begin, een frisse start.”

Pamela: “Na de bestralingsweek was ik aan het einde van 5 dagen echt een wandelend wrak … liep zo langzaam als een bejaarde – echt strompelen (normaal ben ik behoorlijk vitaal). Heel bijzonder was het om de volgende dag te ervaren tijdens de Soul Body Fusion® sessie …dat er letterlijk ‘een vlammetje aangestoken werd’ en dat ik de dag daarop mijn energie weer helemaal terug had..!

We zien je graag bij deze bijzondere workshop.

Hartegroet,

Arno & Anneke
Evenement / Agenda delen: