Tinnitus Adem Therapie in Arnhem op 21 oktober

Tinnitus Adem Therapie, Arnhem
21-10-2023
13:30
De Vliegende Olifant, De Wetstraat 24, Arnhem
Gelderland
€250,-
kwantum korting
healing
workshop


Op 21 oktober start de tweede sessie groepslessen Tinnitus Adem Therapie. De cursus bestaat uit 3 intensieve zaterdagmiddagen. 23 september, 21 oktober en 18 november. De lessen worden gegeven door musicus en TAT-coach Henriëtte Bakker in "DE VLIEGENDE OLIFANT", De Wetstraat 24 in Arnhem. 10 minuten lopen van Arnhem CS. Er zijn enkele parkeerplaatsen bij de lokatie. Kosten voor de cursus bedragen €250,- . Aanmelden kan via: tinnitusademtherapie@gmail.com.
TAT is een unieke combinatie van mindfulness, ademoefeningen, zelfmassage en TCM. De oefeningen zijn eenvoudig zelf uit te voeren en kunnen naast andere tinnitus-behandelingen gedaan worden. Elke les wordt er gewerkt aan een viertal series TAT-oefeningen die men thuis zelfstandig uitvoert. Voor iedereen die zelf zijn tinnituslast wil verlagen.
Henriëtte Bakker is tinnitus ademcoach en ervaringsdeskundige. Zij volgde de opleiding bij de Duitse psychotherapeute Maria Holl, de grondlegster van de TAT. Door te beginnen met de Tinnitus Adem Therapie neem je afstand van het idee dat er aan tinnitus en hyperacusis niets te doen valt.
Evenement / Agenda delen: