Hoe doorzie jij de afleiding in jouw leven

Claudia van Zee
18-10-2023
19:30
De Dobbelsteen (Breda, wijk Princenhage)
Noord-Brabant
€25
nieuwe-aarde
workshop


Hoe doorzie je de afleiding in jouw leven?

Als jij jouw leven onder de loep neemt, welke zaken heb jij dan zelf gekozen en welke zijn op jouw pad gekomen en waren ‘meant to be’? In welke stukken van jouw leven kun jij jezelf ervaren en welke van jouw favoriete, of verplichte tijdsbestedingen zijn in een model of systeem verpakt? Wat in jouw levensbeschouwing schaar je onder het kopje ‘afleiding’ en waarin neem jij de leiding?

Hoe krijg je de afleiding in jouw leven in kaart en hoe ga je door? Ben jij geïnteresseerd om jezelf te bevragen en te onderzoeken wie jij werkelijk bent? Dan zou je je deze avond nog wel eens kunnen verrassen over jouw eigen waarnemingen! Ben jij bezig met ontwaken? Indien jij jezelf als een ontwaakt mens ziet, heb je jezelf dan wel eens afgevraagd in welke werkelijkheid je bent ontwaakt?

Ben jij actief op het spirituele pad of onderzoek je complotten? Welke delen en dimensies van de huidige realiteit ervaar en zie jij om je heen en wie of wat laat jou dat zien? Van alles wat jij hebt gedaan en onderzocht in jouw leven, wat is daarin van een externe bron en wat is daadwerkelijk van jou, van wie jij oorspronkelijk écht bent? Wil jij de afleiding in jouw leven onderzoeken en doorzien? Geef je dan op voor deze avond, je bent van harte welkom, heel graag tot dan!

Voor het bezoeken van deze en andere lezingen, verwijs ik je naar mijn website.
Evenement / Agenda delen: