Cheiron en je trauma

Mariyanne Voets
01-10-2023
10:30
Den Haag
Zuid-Holland
€95
healing
workshop


Op deze dag ga je de planeet Cheiron onderzoeken in je sterrenbeeld en het trauma wat hiermee samenhangt.

Cheiron wordt ook wel de wounded healer genoemd.
Deze planeet heeft de drang om oude patronen die je niet meer dienen te doorbreken. Deze drang is onontkoombaar want Cheiron wil jouw zielenkwaliteiten vrij maken.
De heling zit erin dat je de moed hebt om af te dalen in je donkere, onbelichte kant, in je wond. In het verzadigingsproces van het ervaren van je duisternis, komt de ommekeer. Er is dan een innerlijk besluit van je ziel waarbij je voelt: “nu is het genoeg“ en als dat plaatsvindt komt het keerpunt.
Door je pijn ten diepste te doorvoelen en je tegenstrijdigheden te omarmen gaan je specifieke zielenkwaliteiten, die nooit zijn verdwenen maar bedekt waren door je pijn, weer bloeien.
Dan komt de prachtige diamant die in je trauma verborgen was te voorschijn en kan weer stralen.
Het besef dat jij in verbinding met je ziel, je wond kan helen geeft je de kracht jezelf te bevrijden en te kunnen bloeien. Dat is autonomie.

Wat doen we?
In de ochtend zullen we Cheiron onderzoeken: welke essentiële wond, overlevingsstrategie en zielenkwaliteit herken jij bij Cheiron in jouw sterrenbeeld.

In de middag zal Annelies n.a.v. deze uitkomst voelen welk trauma hiermee samenhangt en wat daar de wond, overlevingsstrategie en zielenkwaliteit van is.
Ook onderzoeken wat Cheiron in jouw huis betekent op dezelfde wijze als 's ochtends.
Huizen zijn levensgebieden: bijvoorbeeld het 1ste huis geeft aan hoe jij de buitenwereld tegemoet treedt en hoe die jou spiegelt, zichtbaar zijn etc.. Het 2e huis geeft aan wat jouw waarden-en normpatroon is, in hoeverre je je eigenwaarde ervaart en hoe het zit met je financiële waarden, je creativiteit vormgeven etc.

Door dit alles diepgaand te onderzoeken op deze dag kan er een diep inzicht verkregen worden van datgene waarmee je vaak zo worstelt.

Annelies is paragnostisch- en regressietherapeut en helpt mensen hun psychische en lichamelijke klachten te doorzien en te doorvoelen. Lees meer https://eye-openers-therapy.com/

Mariyanne is astrologe. Lees meer https://liefdevoormijzelf.com/


Evenement / Agenda delen: