Vertrouwen – Leven vanuit jouw Kern & Aanwezig Zijn in het Hier & Nu

Natural Source Retreat
23-09-2023
11:00
Natural Source Retreat
Noord-Holland
€ 33,50
healing
meditatie


"Leven vanuit jouw Kern & Aanwezig Zijn in het Hier & Nu".

Wat houdt dit in? Wat en waar is die kern? Wat ervaar ik als ik vanuit mijn kern leef en aanwezig ben én blijf in het Hier & Nu?


Jouw kern bevindt zich in jouw onderbuik en in jouw is dat deel in jezelf waar jij helemaal totaal jezelf bent (in jouw oorspronkelijke staat).....waar je in het Hier & Nu aanwezig bent. Door vanuit jouw kern te leven, zorg je ervoor dat je leeft vanuit de Zijns- en Zielskwaliteiten: Zelfliefde, Vertrouwen, Veiligheid, Gelijkwaardigheid, Heelheid, Eenheid en Vrijheid en deze volledig ervaart en leeft. Je reageert dus vanuit het Hier & Nu en niet meer vanuit belemmerende overtuigingen, gedachtes, gevoelens, (familie)patronen en mechanismes die jij hebt meegekregen van jouw ouder(s)/opvoeder(s) en de rest van jouw omgeving. Je ervaart meer rust, ontspanning, verbinding met jezelf.

Jouw kern staat in verbinding met jouw ❤, jouw ziel en jouw hogere zelf én het grotere geheel/het collectief. Jouw ziel staat in verbinding met de bron en is wie jij in jouw essentie bent/jouw oorspronkelijke staat van zijn. Jouw hogere zelf is het deel in jou wat altijd zuiver is én vrij is van belemmeringen/beperkingen. Het wordt ook wel jouw onderbewuste genoemd.
Je voelt je blijer, energieker en vrijer.

We starten met een voorstelcirkel gevolgd door een ❤ -meditatie. Je komt in een diepe ontspanning, maakt verbinding met jouw kern/jouw basis en bent aanwezig in het Hier & Nu.
Hierna delen wij onze kennis en ervaring met het specifieke thema van die dag. Met elkaar gaan we delen, spelen, helen en ervaren hoe het voelt om aanwezig te zijn in die kern en het Hier & Nu. Hoe kom je daar weer terug als je een negatieve emotie, of een uitdaging/trigger ontvangt die jou pijn doet en waardoor je naar het gekwetste deel van jou gaat en dus niet meer in het Hier & Nu aanwezig bent.
We gaan ook oefeningen doen met elkaar en passen de Wet van Aantrekking toe om te creëren en manifesteren wat goed voelt is voor jou en wat jij nodig hebt.
Wij sluiten af met een korte deelcirkel en meditatie.

Voel jij een ja? Voel je dan welkom en kom precies zoals je nu bent.
Wij ontvangen en ontmoeten jou graag.

One love.

Ruben & Mirjam

Praktisch:
Van 11.00 tot 17.00 uur.
Zelfliefde * zaterdag 9 september.
Vertrouwen * zaterdag 23 september.
Veiligheid * zaterdag 7 oktober.
Gelijkwaardigheid * zaterdag 21 oktober.
Eenheid * zaterdag 4 november.
Heelheid * zaterdag 18 november.
Vrijheid * zaterdag 2 december.
Wil je deelnemen? Neem dan contact op of contact Mirjam via 06-29374047.
Evenement / Agenda delen: