Ecstatic Dance Breda: DJ Atmapriya (BE)

Ecstatic Dance Breda
08-09-2023
19:30
Libre dance and more Breda
Noord-Brabant
€24,50
vroegboek korting
community
muziek, zang en dans


Atmapriya (BE) is een veelzijdige muzikant en de eigenaar van het platenlabel Unfinished Monkey Records, en beheert de Tribal Bass wereldwijde gemeenschap. Hij draait al bijna 20 jaar muziek in verschillende subculturen onder de aliassen dustrickx, Atmapriya en Hentopan. Op dit moment staat hij vooral bekend als een dj voor Ecstatic dans met een progressieve stijl, en als de perfecte "feeststarter" voor psytrance-evenementen met een krachtige opbouw van futuristische downtempo tot old school uptempo. Wij ontdekten hem dankzij zijn fantastische set op Ecstatic Dance Leuven.
Tegenwoordig voegt hij ook live akoestische instrumenten toe aan zijn dj-sets en werkt hij aan diverse projecten als producer en samenwerkingspartner. Zijn doel is om een gevoel van "tijdloosheid en plaatsloosheid" over te brengen door het publiek te verbinden met hun universele menselijkheid en tribale afkomst, met een mix van culturen en een wilde combinatie van traditionele vibes en de meest hedendaagse muziek.
Atmapriya stond aan de basis van EDEN België* en heeft onder die vlag menig event gefaciliteerd in Antwerpen. * Ecstatic Dance Evolution Network,is een wereldwijd netwerk van bijeenkomsten voor vrije dans die de ervaring van vrijheid, vrede, eenheid en vreugde versterken.
Evenement / Agenda delen: