Qevolutie: Quantum jumps naar een nieuwe realiteit

Roy Martina
29-11-2023
20:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 25,-
nieuwe-aarde
workshop


Ontdek hoe jij actief mee kunt bouwen aan een nieuwe wereld.

Ben jij klaar om mee te bouwen aan een nieuwe wereld? Op 29 november neemt Drs. Roy Martina jou mee op een boeiende reis van co-creatie en quantum jumps naar een betere toekomst.

De wereld is aan het veranderen en de tijd van afwachten is voorbij. Nu is het moment om zelf actief deel te nemen aan het vormgeven van een duurzame samenleving. De recente lock downs hebben ons een glimp gegeven van waar de heersende macht toe in staat is. Als je hoopte dat het slechts een tijdelijke inzinking was en dat alles snel weer normaal zou worden, dan is het tijd om deze illusie los te laten. De wereld verandert snel en we kunnen niet langer passief blijven terwijl anderen onze realiteit bepalen.

Tijdens deze inspirerende avond onthult Drs. Roy Martina hoe hij samen met businesspartners en een team van gepassioneerde vrijwilligers werkt aan het co-creëren van een nieuwe wereld. Met behulp van quantum technieken, gebaseerd op de quantum wetten en de laatste ontdekkingen op het gebied van Quantum Hypnose en Remote Viewing, manifesteren zij het ogenschijnlijk onmogelijke in een zeer korte tijd.

Waarom is er zoveel belangstelling voor het idee van duurzame samenlevingen?

De Tijd is Rijp: We voelen het allemaal, de oude manier van samenleven werkt niet meer. Er is een verlangen naar een nieuwe realiteit waarin harmonie, verbinding en duurzaamheid centraal staan.
Een Grote Verandering Hangt in de Lucht: De wereld staat op een kantelpunt en we weten dat er iets groots staat te gebeuren, maar we kunnen het nog niet precies benoemen.
Verbinding met Gelijkgestemden: Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot gemeenschappen van gelijkgestemden, waarin ze hun visie op een betere wereld kunnen delen en verwezenlijken.
Hoogsensitiviteit in een Toxische Wereld: Een aanzienlijk deel van de spirituele gemeenschap is hoogsensitief en heeft moeite om te gedijen in de vervuilde, giftige en met elektromagnetische straling overbelaste omgeving.
Tijdens de lezing ontdek je samen met Drs. Roy Martina een ideaal beeld van een sustainable society. Een wereld waarin de gezondheidszorg op een holistische manier wordt benaderd, waar nieuwe vormen van onderwijs het potentieel van ieder individu ontsluiten, waar gemeenschappen zelfvoorzienend zijn in voedsel en energie, en waar we ons weer verbonden voelen met de natuur en elkaar.

Mis deze kans niet om te leren hoe jij actief kunt bijdragen aan een betere wereld.

Ook te reserveren inclusief ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 25,- inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 52,50

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: