Geen-lezing: Een heeleconomie (begint bij ons)

Raymundo Resink
15-11-2023
20:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 21,50
nieuwe-aarde
workshop


Een inspirerende avond over de wereld waar we diep vanbinnen allemaal in willen leven — en over hoe we die wereld kunnen waarmaken. Niet alleen voor grote mensen.

Over Raymundo
In 2016 leefde, reisde en werkte Raymundo tien maanden zonder geld. Niet om te bewijzen dat het kan of moet, maar omdat hij een brandende nieuwsgierigheid had: “Wat gebeurt er met mij en met de mensen die ik tegenkom, wanneer ik iets dat zó ons leven lijkt te beheersen een tijdlang niet aanraak?”

Het experiment werd onderdeel van een groter onderzoek naar geld, naar het prachtige idee dat geld in essentie is en naar de wereld die wél kan. Zijn ervaringen en inzichten bundelde hij in een boek, Geld Gaat Nooit Over Geld, dat samen met ruim 450 tekeningen van eigen hand sinds dit jaar online te lezen is, vrij en op een ‘geef wat goed voelt’ donatiebasis. De papieren versie van het boek wordt mede via een crowdfunding-campagne gerealiseerd.

Geen lezing
Deze avond deelt Raymundo over de les die we (n)ooit op school krijgen, over de wortel van een systeem waarin meer nooit tot genoeg kan leiden — en over wat er mogelijk wordt wanneer we die wortel durven aankijken.

Maar hij komt vooral mét ons ontdekken. Dus neem je verlangens, frustraties, angsten en nieuwsgierigheid mee, stel jezelf open voor een frisse blik en vertrek met verse inspiratie en (wie weet) te gekke ideeën.

Want het is niet nou eenmaal zo.

Jongeren en kinderen zijn —mits ze willen komen— ook en juist welkom.

Raymundo’s boek Geld Gaat Nooit Over Geld verschijnt in november ook op papier (in twee volumes) en als e-boek. Beide versies kun je aan het eind van de geen-lezing aanschaffen of van tevoren bestellen via GeldGaatNooitOverGeld.org.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 21,50 inclusief een drankje.

Prijs lezing inclusief maaltijd: €49,00

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: