Trance Healing Workshop

Praktijk Ank de Groot
29-09-2023
10:30
De Zilk
Zuid-Holland
€80.00


In deze workshop deel ik mijn expertise en ervaring die ik, de afgelopen 12 jaar, heb opgedaan in het ontvangen en geven van trance healing.

Door middel van oefeningen help ik je om in trance te gaan. Je gaat ervaren hoe het voor jou voelt om in trance te zijn. Vanuit die staat kan je een diepere trance-staat gaan ervaren. Ook leer je op welke manier je de verschillende staten van trance in kan zetten, om jezelf krachtiger, rustiger en veiliger te voelen.

Nadat je deze workshop gedaan hebt, zal je meer verbinding en vertrouwen ervaren met jezelf. Het contact met je gidsen wordt tijdens deze dag zodanig versterkt dat je zelf trance healing kan geven. Hoe meer je jezelf heelt hoe meer die liefde kan gaan stromen, en hoe krachtiger de verbinding is met de spirituele wereld.

Voor wie : voor degenen die de verschillende staten van trance wil ervaren. En wil leren om, in een krachtig contact met de spirituele wereld, voor zichzelf – en anderen een trance healing te verzorgen.

Als je meedoet aan de workshop Trance Healing ben je je bewust dat je zelf verantwoordelijkheid draagt voor je eigen groeiproces. Je kiest ervoor om op persoonlijk en spiritueel vlak te groeien, in een liefdevolle en ongedwongen setting en begeleiding.
Evenement / Agenda delen: