Wie kies jij te zijn als buiten aards Mens

Claudia van Zee
15-02-2024
19:30
Op Hodenpijl (Schipluiden)
Zuid-Holland
€25
ascensie
nieuwe wetenschap


Wie kies jij te zijn als (buiten) aards mens?

Vanaf wanneer is de mens op Aarde het leven elders, als ‘buiten’ zichzelf gaan zien? Wie is er eigenlijk buitengesloten en welke mensen zitten er momenteel tussen de haken? Veel mensen weten en voelen dat buitenaards leven werkelijkheid is en zij wachten op ‘full disclosure’. Dat is exact wat wij doen, wij wachten erop! Zolang er geen volledige openheid is in dit moment, dan is het er NU dus niet. Zo simpel is het. Het is een continue herhaalmodus van uitstel en waarom is dit?

Er zijn mensen die contact maken met buitenaardsen via channelings of andere verbindingen en misschien ben jij hier wel één van. Heb je wel eens onderzocht, wat er dan feitelijk gebeurt en wie je wat laat zien? Voor de meeste mensen is het geen verrassing dat de mens een multidimensionaal wezen is, maar wat houdt dit in? Wie was de mens ooit, wie ben je nu en…. wie kies je als mens te zijn? Ieder mens heeft het recht te weten wie hij of zij oorspronkelijk is en de vele modellen en systemen laten jou zien, wat je vooral niet bent. Wie ben je dan wel en waar liggen voor jou de antwoorden om hier achter te komen?

Ik kan jou niet vertellen wie jij bent, de enige die jou dat kan laten zien, ben je zelf. Ik kan je alleen vertellen wie ik ben, hoe ik hier gekomen ben en waar ik vandaan kom. In een bekrachtiging kan ieder voor zichzelf en samen met elkaar, aanwezig zijn in het moment en in ons Zelf, waarin je een moment in jouw eigen zijnswereld kunt kijken. Blijven we afwachten totdat iemand anders het open contact maakt, of breken wij, met onze waarneming, de kwantumwerkelijkheid open en maken we zélf het contact? Wil jij dit onderzoek wel aangaan? Dan ontmoet ik jou graag bij deze lezing.

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten, verwijs ik je naar mijn website. Hele graag tot ziens bij deze, of een andere beleving.
Evenement / Agenda delen: