Workshop Ademreis

Barry & Quirine
14-10-2023
19:30
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 55,-
workshop


Op 14 oktober nemen Quirine en Barry je mee op ademreis. Een reis waarbij je begeleid wordt naar binnen, met behulp van iets wat we de hele dag al (onbewust) doen; ademen.

Met onze ademhaling kunnen we onze levensenergie laten stromen. We zoeken de stroomversnelling op en we verstillen. Op die manier kan er van alles aangeraakt worden tijdens de reis en maken we ruimte om hierbij stil te staan. Zo reizen we naar het dichtstbijzijnde plekje dat er is; onszelf.

De reis wordt begeleid door live muziek van Barry. De muziek zal soms aanmoedigen om de stroomversnelling op te zoeken en soms juist te vertragen met behulp van zijn zelfgeschreven Nederlandstalige nummers.

Bij een ademreis kan van alles loskomen, zoals wanneer de stenen die de rivier stremmen eenmaal met de stroming mee bewegen. Blijdschap, dankbaarheid, plezier, maar ook verdriet, boosheid en angst kunnen om de hoek heen komen kijken. Stuk voor stuk emoties die los zijn geweekt, maar er stiekem al zaten. De adem laat zien hoe het met je gaat. En liegt daarbij nooit. Door hier samen ruimte aan te geven kan het naar de oppervlakte komen en kunnen we ons bewustzijn erbij brengen.

De avond start met een introductie over ademwerk, waarbij wordt uitgelegd wat je kunt verwachten. Vervolgens keren we naar binnen door middel van een meditatie en beginnen we aan de ademreis.

We sluiten af met een ligconcert van Barry, zodat datgene wat er opgekomen is kan bezinken.

Na afloop is er ruimte om je ervaring te delen in een Sharing Circle met een ‘talking stick’.

Barry is ecoloog, muzikant en onderwezen in het taoïsme. Quirine is opgeleid tot veranderkundige, ademcoach heeft zich verdiept in tantra. Zij bundelen al hun kennis en ervaring in een onvergetelijk programma. Daar wil je natuurlijk bij zijn!

Let op:

De verbonden ademhaling (de ademtechniek die we gaan gebruiken) kan bij een aantal gezondheidsindicaties een andere werking hebben. Denk aan behandelingen bij een specialist, blessures, aandoeningen. Zowel fysiek als geestelijk. In een enkel geval is het beter om geen gebruik te maken van de verbonden ademhaling.

Wil je hier meer informatie over, of heb je vragen mail dan naar Lets@gorogue.nl

Prijs ademsessie: € 55,-

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: