Stilteconcert Peter Wilms

Peter Wilms
01-10-2023
14:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 21,50
muziek, zang en dans


Op zondag 1 oktober verzorgd Peter Wilms een meditatieconcert om je dicht bij jouw essentie te brengen.

De concerten van Peter Wilms zijn geschikt om bij te liggen of te zitten. Elk concert is uniek, omdat de muziek is geïmproviseerd en afgestemd op wat er in het Nu is. Stilte is een belangrijke component van elk concert.

Zijn heldere stem, de pure trillingen van klankschalen, het warme geluid van de marimba en de aardse klanken van diverse percussie instrumenten brengen je dicht bij jezelf, dicht bij jouw essentie. De stilte afgewisseld met de muziek geeft je de gelegenheid om de klanken volledig in je op te nemen en te integreren. Deze klankbeleving is een uitnodiging om volledig in het Zijn te komen.

Als professioneel slagwerker trad Peter Wilms op met talloze orkesten, ensembles en bands, nationaal en internationaal. Hij heeft zich van meet af aan gespecialiseerd in de marimba en sinds enkele jaren ook in zang. Deze combinatie gegoten in spontane improvisaties tijdens zijn concerten zorgt telkens voor nieuwe verrassende muziek en een bijzondere sfeer, veelal verstillend, sereen en ingetogen. Aangevuld met andere instrumenten zoals klankschalen, de hangdrum en het monochord staan zijn concerten garant voor een rijk klankpalet.

Na jaren van meditatiebeoefening en andere spirituele ontwikkeling heeft hij zijn spirituele pad geïntegreerd in zijn muziekpraktijk. Zijn concerten kenmerken zich daarom als verdiepend en meditatief. Hij nodigt de luisteraar naar binnen te gaan en het innerlijke Zelf te exploreren. Wie deze uitnodiging aanvaardt zal een wonderlijke muzikale en spirituele reis meemaken.

Entree: € 21,50 incl pauze drankje en ex servicekosten
Evenement / Agenda delen: