Tao van de vrouw dag

Margriet Rutgers
25-08-2023
10:00
Deventer
Overijssel
€ 90,00
workshop


TAO VAN DE VROUW CURSUS NAJAAR 2023

Deze vijf-daagse training is een verdere kennismaking met en verdieping in de ‘innerlijke alchemie’ van de vrouw. We zullen werken met aardings-oefeningen, psoas-release, hara-versterking, meditatie, zachte vloeiende bewegingen, muziek, klank, stilte, aanraking, inquiry, hemelse kringloop en natuurlijk: de innerlijke glimlach.

We gaan (meer, weer) contact maken met ons bekken, wat de basis is voor vrouwen voor een vreugdevol en vitaal leven. Innerlijke alchemie betekent dat je door te werken met deze oefeningen, zoals de innerlijke glimlach sturen naar je organen en de klanken hiermee verbinden, oude patronen in jezelf leert transformeren. Hierdoor raken emoties beter in balans en jij leert door meer gecenterd te zijn deze beter begrijpen en te transformeren. En het mooie is, je kunt het zelf, je leert meer en meer hoe je jezelf in harmonie kunt brengen met de bron van energie in het universum.

We leren het hart op een gezonde manier te verbinden met ons bekken, met onze seksuele organen. Door ons vermogen om lief te hebben vanuit het hart weer opnieuw in contact te brengen met onze seksualiteit helen we onszelf stapje voor stapje, in deze soms ontstane disconnectie.

De oefeningen zijn eenvoudig maar door hun uitwerking krachtig en diepgaand. De kracht van yin ligt in de diepte, in het donker. In de training maken we een start met een duik in deze ‘oceaan van yin’. Door hier weer mee te verbinden kunnen we ook gaan spelen met de yange, vurige energie in onszelf en hierdoor de waardevolle balans tussen deze twee weer gaan ervaren.

PRAKTISCH
De training vindt plaats in een kleine groep, 6 tot maximaal 10 vrouwen. Ik geef de training in een prachtige ruimte aan de Nieuwstraat, in een veilige, besloten omgeving, speciaal hiervoor voorbereid. De lessen zijn op de vrijdagmiddag, van 13.30 uur tot 16.00 uur en de prijs is € 40,00 per dagdeel, waarbij je je verbindt voor de hele serie van vijf keer. Ik vraag een soort van commitment van mijn deelneemsters omdat het niet fijn is voor de groep en ook niet voor mij als iemand ergens halverwege afhaakt.

ORIËNTATIE
Ben je naar aanleiding van bovenstaande geïnteresseerd en zou je eens willen proeven aan deze materie? Of heb je deze cyclus meegedaan en wil je weer even ‘herijken’ en samenkomen aan het eind van de zomer met een fijne groep vrouwen? Op 25 augustus is er bij voldoende belangstelling een terugkom- dan wel kennismakingsdag. Voel je van harte uitgenodigd hierbij te zijn!

DATA voor de vrijdagmiddagen volgen zo spoedig mogelijk. De eerste zal hoogstwaarschijnlijk zijn op vrijdag 15 september, daarna steeds ongeveer om de 3 weken.

Je kunt via mail of telefoon alvast je belangstelling aangeven. En mochten er nog vragen zijn, bel of mail me gerust, dan kunnen we samen overleggen of deze training nu bij je aansluit.

Marguérite Rutgers
Graaf van Burenstraat 59
7411 RV Deventer
www.margriet-rutgers.nl

margueriterutgers@gmail.com
06 14745075
Evenement / Agenda delen: