Stilte Momentje 12 sept 2023

Maria Henkes
12-09-2023
21:05
online via TEAMS, gratis, je hoeft géén app installeren.
Online
gratis
gratis
ascensie
meditatie


Wil je meedoen met het Stilte Momentje?

Je bent van harte welkom! Kost niks, levert wel heel veel op!

Wat we doen bij het Stilte Momentje
Bij het Stilte Momentje komen we via TEAMS – online – in de energie samen. Samen zitten we in de stilte van ons bewustzijn. Misschien heb je je al herinnerd dat je een ziel, een bewustzijn bent. Misschien kun je ook al ervaren dat die ziel oneindig groots is. En zelfs verbonden is met alles, het eenheidsbewustzijn. Het is fijn om samen in die energie te zitten, omdat het zo’n krachtige, helende energie is.

Voor mij gaat het inmiddels nog net een stapje verder. Voor mij voelt het dat we niet alleen verbonden zijn met het alles, maar dat we het alles, het ‘AL WAT IS’ ook echt ZIJN! Hier help ik mensen ook aan herinneren tijdens de Wereld healing en het Bewustzijn Momentje. Dat alles omvattende bewustzijn zal ik tijdens het Stilte Momentje om jou heen houden. En dan mag jij in die 20 minuten en in de week daarna ervaren wat dat met je doet… Alle healing en helderheid die daaruit voortkomt.

Wees welkom, raak geïnspireerd, geniet, draag mee in de energie en ontvang.

Tijden
Het Stilte Momentje is elke dinsdagavond van 21.05 uur – 21.30 uur. Voorafgaand is het Bewustzijn Momentje dat heel vloeiend overgaat in het Stilte Momentje. Het is helemaal aan jou of je daar ook aan mee wilt doen.

Wil je alleen meedoen met het Stilte Momentje, kun je in alle stilte tussen 21.05 en 21.10 uur bij TEAMS binnenkomen. (Liever niet eerder dan 21.05 en niet later dan 21.10 uur.)

Dit is hoe het werkt
– Het is volledig vanuit vrijheid – blijheid. Je kiest zelf of je meedoet of niet. Je hoeft dat ook niet te laten weten.

– Het kost niks, gratis, noppes, nada. Je mag Doneren als je dat fijn vindt, hoeft niet.

– Het levert wel veel op! Het geeft healing en helderheid waar je de rest van de week heerlijk uit kunt putten en op kunt mee stromen.

– We werken vanaf het begin zonder beeld. Gewoon lekker in je eigen bubbel. Helemaal genietend van wat er allemaal mag gebeuren in de energie.

– Bij het Bewustzijn Momentje/Stilte Momentje spreken we niet vooraf en ook niet achteraf.

– Als je mensen kent die misschien mee willen doen met de Wereld Healing, het Bewustzijn Momentje of het Stilte Momentje, stuur dan gerust deze informatie door.

– Zet de Wereld Healing en/of het Bewustzijn Momentje en/of het Stilte Momentje alvast elke week in je agenda, zo maak je ruimte voor jezelf en ontvang je heel gemakkelijk waardevolle ondersteuning om beter in het bewustzijn te kunnen blijven!

Aanmelden voor het Stilte Momentje
Wil je voor het eerst meedoen met het Stilte Momentje (of het Bewustzijn Momentje of de Wereld Healing), stuur dan even een mailtje naar info@mariahenkes.nl
Dan kom je bij mij op de deelnemers lijst te staan en ontvang je via de mail elke zondag de Teams linken. Als je op de juiste gehighlighte link klikt via je computer dan kom je via de deelnemen knop gelijk binnen. Je hoeft daarvoor niks te installeren. Mocht je het echter willen volgen met je mobiele telefoon, dan heb je wèl de gratis Teams app nodig.

Mocht je op een gegeven moment niet meer willen deelnemen, stuur dan gerust even een mailtje, dan haal ik je weer van de deelnemers lijst af.

Andere mogelijkheden bij mij
Naast het Stilte Momentje (elke dinsdagavond van 21.05 uur – 21.30 uur) geef ik ook:

het Bewustzijn Momentje (elke dinsdagavond van 20.30 uur – 21.05 uur)

de Wereld healing (elke maandagmiddag van 13.30 uur – 15.00 uur)

Wil je zelf Healing van mij ontvangen, ik geef 17 x per jaar een groepshealing op afstand, die je gewoon lekker vanuit je eigen ontspannen thuis kunt ontvangen, ze worden in het moment gewoon gelijk aan je gegeven, je hoeft daar niet voor thuis te zijn, noch daarin mee te voelen, mag natuurlijk wel, kun je wel wat healing gebruiken klik dan hier

Misschien vind je het ook fijn om regelmatig deze prachtige meditatie Wereldhealing van mij op www.youtube.com te doen. Hiervoor hoef je alleen maar op deze link te klikken.

Kijk voor meer mogelijkheden even in de agenda

Muziekje erbij aan
Je kunt jezelf ondersteunen om gemakkelijker in de hogere trilling te blijven middels de muziek van Mei Lan. Haar muziek heeft een hele hoge trilling, het zal je helpen om makkelijker mee te kunnen gaan op de hoge trilling van deze Wereld Healing. Een fijne optie hierin is: Song for a pure Heart 🧡 Mei-lan 1 Hour Loop RELAX

Of klik hier, dan heb je een prachtige playlist van meerdere nummers van Mei Lan, die ik heb samengesteld.

Ik verheug me erop samen met je in het licht te zitten!!
Namasté,

Maria
Evenement / Agenda delen: