Healing Garden Festival part 2

Healing Garden
11-08-2023
11:00
Zeewolde
Flevoland
zie event
muziek, zang en dans
workshop


Het weekend van 4 t/m 6 augustus én het weekend van 11 t/m 13 augustus 2023 zal Healing Garden neerstrijken op het prachtige Erkemederstrand in Zeewolde.

Een heel weekend lang lekker kamperen in de natuur, yoga met je blote voeten in het gras, fijne muziek, ceremonies, ecstatic dance, inspirerende workshops en lezingen, verantwoorde foodtrucks, kampvuur, sauna en hottub op het strand, nachtelijke zwempartijtjes en ‘s avonds los op de cosmic heats van onze Healing Garden dj’s.

Met een uitgebreid programma vol workshops, lezingen, muziek en dans daagt het festival je uit om uit de eigen comfort zone te stappen. Om weg te dromen en om even helemaal weg te zijn uit de hectiek van alledag.

Geen tijd voor een heel weekend? No worries, er zijn ook tickets voor een dagje Healing Garden.

First in, last out: Verleng jouw Healing Garden experience met een XL ticket
Vind jij het ook zo fijn op het Healing Garden terrein? Goed nieuws voor jou! Dit jaar bieden we de mogelijkheid om jouw Healing Garden Festival ervaring te verlengen.

Met een XL ticket ben je welkom op donderdag 18.00 uur om het festival te starten met een gezamenlijk diner en een exclusief donderdagavond programma. Tijdens de festivaldagen staat je ontbijt voor je klaar en maandagochtend vertrek je na een laatste afscheids ontbijt. Heerlijk toch?

Het festival is gevestigd: Nulderpad, 3896 Zeewolde, Nederland

Tickets op: www.healinggarden.nl/tickets
Evenement / Agenda delen: