LEZING: De opgevaren meesters: de heren van de zeven stralen.

The Summit Lighthouse
17-09-2023
10:30
Muziekcentrum Schering & Inslag, Laren (nh)
Noord-Holland
€ 15
Uncategorized
webinar


The Summit Lighthouse, tweeluik op 27 augustus en 17 september a.s.

De opgevaren meesters: de heren van de zeven stralen.

The Summit Lighthouse is een internationaal erkend spiritueel centrum voor de bevordering van innerlijk ontwaken. Onze organisatie is een wereldwijde community die geïnspireerd, geleid en gesponsord wordt door de opgevaren meesters. De opgevaren meesters zijn de heiligen en mystici uit het Oosten en het Westen die het eeuwige leven hebben bereikt.
In dit tweeluik leer je meer over de opgevaren meesters, specifiek over de heren van de zeven stralen. Deze zeven mystici streefden naar en bereikten het doel van de transcendentie op elk van de zeven inwijdingspaden, of stralen, van spirituele groei.
De zeven regenboogstralen van spiritueel licht komen overeen met de zeven grote energiecentra, of chakra's, in het lichaam. Elke straal heeft een unieke kleurfrequentie en kwaliteit, en elke straal vertegenwoordigt een ander pad naar zelfmeesterschap.
In de lezingen maak je kennis met de levens van deze mystici – sommigen afkomstig uit vergeten eeuwen op legendarische continenten en uit beschavingen die begraven liggen in het zand van de tijd of onder de zeeën.
Door deze zeven paden van spiritueel meesterschap te verkennen, ontvang je troost, inspiratie en waardevolle sleutels voor je eigen levensreis.
De lezingen op 27 augustus en 17 september zijn onafhankelijk van elkaar te volgen, zowel in de zaal als online (ook achteraf).
Evenement / Agenda delen: