Ecstatic Bliss: Tropo (USA) with special guest Ryan Herr

Ecstatic Dance Breda
25-08-2023
19:30
Libre dance and more Breda
Noord-Brabant
€26,50
groepskorting
community
muziek, zang en dans


Een heel bijzondere avond met twee performers die heel wat muzikale bagage meebrengen voor jullie dansreis. Tropo (Tyson Leonard), een producer uit Californië, staat bekend om lyrische en hypnotiserende dance muziek waarin live viool en een mix van tribal percussie samensmelten. Het publiek is dol op de diepgang en schoonheid van Tropo’s sets.

Ryan Herr brengt al meer dan 20 jaar zijn mix van live en elektronische muziek op festivals, evenementen, ecstatic dances en conscious retreats over de hele wereld. Zijn sets zijn geliefd om de synthese van originele muziek en live elementen de uniek mix van genres en culturen, zowel hedendaags als klassiek, vermengd met on-the-spot composities en originele remixes.

Dit is onze première event onder de noemer Ecstatic Bliss.

Wij geloven dat elke dansreis uniek is, en steeds meer van hetzelfde voegt daar niet veel aan toe. Daarom hebben we als Ecstatic Dance Breda besloten om onze focus te leggen op variatie, originaliteit en muzikale kwaliteit. We zullen nóg vaker speciale avonden organiseren, met bijzondere dj’s en professionele live acts die veelal exclusief bij ons te beleven zijn. Het draait niet alleen om een dansje, maar om een echte belevenis. Hier past een naam en logo bij die daar recht aan doen: ECSTATIC BLISS.
Daarmee willen we jou overweldigende en extatische ervaringen bieden, waarbij je kunt genieten van dans, muziek en concerten die vreugde, opwinding en vervulling brengen. Bliss!
Ecstatic Bliss is een gastvrije en veilige plek voor conscious dance, waar iedereen welkom is, ongeacht leeftijd, uiterlijk, persoonlijke overtuigingen of fysieke mogelijkheden. We houden nog steeds vast aan de bekende Ecstatic Dance Guidelines.
We presenteren Ecstatic Bliss onder de vlag van Ecstatic Dance Breda (de originele), geïnspireerd door en met toestemming van de Ecstatic Dance Community Foundation in San Francisco.

Meer info op onze website of het Facebook event.

https://www.facebook.com/events/1001448110989106
Evenement / Agenda delen: