Alchemillas Vrouwencirkel Twente

Leonie Poth en de Vergevingscode
06-10-2023
19:00
Golden Tree Enschede
Overijssel
€25
ceremonie
healing


Wat is een vrouwencirkel?

Een vrouwencirkel bied je een veilige plek waar jij jezelf mag laten zien en horen. Hier mag en kan je kwetsbaar en eerlijk zijn, hier kan je elkaar inspireren en van elkaar leren. Geen goed en geen slecht. Iedereen in de cirkel is gelijkwaardig aan elkaar. Je kunt plezier maken met elkaar beleven, en de hart tot hart verbinding met elkaar ervaren. Wij leren met elkaar de kunst van Holding Space.

De vrouwencirkel is een plek waar ruimte is om thuis te komen bij jezelf, er is ruimte om onderzoek te doen binnenin jezelf. Naar jouw pure essentie, je innerlijke wijsheid, je licht en liefde. Jouw eigenheid krijgt hier het podium waar jij naar verlangt.

Wat we in een vrouwcirkel doen, is een liefdevolle ruimte voor elkaar houden om onze kernwaarheid te vinden en de krachtige, mooie wezens die we zijn te herinneren, zelfs te midden van gebroken dromen en dagelijkse worstelingen. We hebben allemaal schoonheid en kracht in ons. We hebben geen reparatie nodig. We hebben ruimte nodig om te praten, niet om beoordeeld te worden, niet om bekritiseerd te worden, maar om ons gesteund en geliefd te voelen terwijl we onze weg in de wereld zo goed mogelijk vinden. Door een medelevende ruimte van liefdevolle vriendelijkheid voor onszelf, en elkaar en de wijde wereld vast te houden.

Voor wie?

Voor vrouwen van 30+ die willen groeien en tot bloei willen komen. Je wilt je levenservaringen delen en die van anderen ontvangen. Je wilt vanuit je eigenheid en onvoorwaardelijkheid dienstbaar zijn voor je zusters en elkaar steunen in de overgangsfases. Je zoekt naar meer manieren om bewustwording en spiritualiteit te ontwikkelen. Meditaties, inheemse ceremonies, heartdance, ademwerk en systemische opstellingen zijn middelen die de diepgang kunnen ondersteunen. Maar ook wil je al je kennis pauzeren en terugkeren naar je innerlijke wijsheid door diep verbonden te zijn met je lichaam.

WANNEER?

Elke 1e vrijdag van de maand is er een avondcirkel. De data staan op de agenda. We starten om 19:00 uur en ronden af om 22:00 uur. Inloop vanaf 18:30 uur.
Evenement / Agenda delen: